Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/03 Παρασκευή

erwtiko-test

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/03 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Κάτι υπέροχο αναπτύσσεται ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Όταν είστε μαζί, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ίσως να θέλετε να αδειάσετε το πρόγραμμά σας και να περάσετε μια ξέφρενη βραδιά παρέα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπορεί να μπείτε σε έναν αγώνα επικράτησης με το ταίρι σας. Σκεφτείτε μήπως υποχωρήσετε, για να διατηρήσετε την ηρεμία στη σχέση σας. Θα ήταν καλύτερο να κάνετε μια μικρή παραχώρηση τώρα, για να διαφυλάξετε το μέλλον σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε τι θέλετε να κάνετε και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τις ιδέες σας. Ζητήστε από το ταίρι σας να βοηθήσει να καταστρώσετε ένα σχέδιο. Μην χάνετε άλλο χρόνο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Γιορτάσετε μια επιτυχία σας κάνοντας κάτι εντελώς εξωφρενικό. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Αν εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να φανταστείτε κάτι, μπορείτε και να το κάνετε να συμβεί.

Ωροσκόπιο Λέων

Φαίνεστε υπέροχα και το ξέρετε. Βγείτε με το ταίρι σας κάπου που θα καταπλήξετε τα πλήθη. Του αρέσει να σας βλέπει να προσελκύετε την προσοχή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας τώρα, που μια ήσυχη βραδιά με το ταίρι σας μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να βγείτε έξω και κάποια άλλη φορά. Απόψε μείνετε σπίτι.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τα ταλέντα του/της συντρόφου σας αντανακλούν σε εσάς και το αντίστροφο. Όταν εσείς οι δύο είστε μαζί, οι φίλοι σας χρειάζονται γυαλιά ηλίου για να αντέξουν την λάμψη που εκπέμπετε. Είστε το ζευγάρι που όλοι θα ήθελαν να είναι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μετά από έναν τσακωμό με το αφεντικό σας, είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι να εκτονώσετε την ένταση με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας. Βρείτε ένα μέρος με ωραία ενέργεια και πριν το καταλάβετε θα έχετε ξεχάσει όλες σας τις στεναχώριες.

ωροσκοπιο Τοξότης

Πάρτε ένα ρίσκο σήμερα. Αισθάνεστε σίγουροι ότι θα αποδώσει καρπούς. Ζητήστε και από το ταίρι σας να συμμετέχει σε κάτι τρελό και διασκεδάστε παρακινώντας ο ένας τον άλλον.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας. Αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Αν δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία, προσπαθήστε να βρείτε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να του ανοιχτείτε.

zwdia-taro-astra

ωροσκοπιο Υδροχόος

Αν εσείς και το ταίρι σας θέλετε διαφορετικά πράγματα σήμερα, προσπαθήστε να έρθετε σε έναν συμβιβασμό. Να είστε έτοιμοι να υποχωρήσετε, αν αυτός είναι ο τρόπος να επιλυθεί πιο γρήγορα η κατάσταση. Δεν αξίζει να τσακώνεστε για ανούσια πράγματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα προσπαθήστε να μην εμπλακείτε στις μελοδραματικές καταστάσεις στις ζωές άλλων ανθρώπων. Καλύτερα να φυλάξετε την ενέργειά σας για πιο σημαντικά πράγματα, όπως για παράδειγμα τα αποψινά σχέδια με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65