Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/09 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 13/09 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Κάντε ένα δώρο στον/στη σύντροφό σας και ντυθείτε ανάλογα για να πραγματοποιήσετε μια κοινή σας φαντασίωση.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν απόψε, οπότε εκφραστείτε ελεύθερα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Απόψε είναι η τέλεια στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας με τον/την σύντροφό σας. Ξεσαλώστε! Εσείς οι δύο θα διασκεδάσετε τόσο πολύ, που μπορεί να το κάνετε συνήθεια.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όλα πάνε καλά για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας! Είστε απόλυτα εναρμονισμένοι ο ένας με τη διάθεση του άλλου, οπότε ό,τι αταξία και αν αποφασίσετε να κάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το αποψινό βράδυ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βγείτε από το καβούκι σας και να εξερευνήσετε τις πιο έξαλλες φαντασιώσεις σας. Ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να ενδώσει στην πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα του/της.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο Λέων

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με εκπλήξεις. Απολαύστε τις με τους φίλους σας. Όμως, όταν έρθει το βράδυ η αληθινή διασκέδαση θα είναι ιδιωτική υπόθεση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη μέρα για να φανείτε τολμηροί από σήμερα. Γιατί να είστε διακριτικοί όταν μπορείτε να εκφράσετε την πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας απόψε; Ο/Η σύντροφός σας θα χαρεί ιδιαιτέρως.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε την πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας. Μεταμφιεστείτε σε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού σας και ενθαρρύνετε και τον/τη σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Βγείτε έξω με τη νέα σας εμφάνιση ή μείνετε μέσα και γιορτάστε το μόνοι σας!

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπάρχει μαγεία στην ατμόσφαιρα απόψε! Ντυθείτε καλά και κανονίστε μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή κάντε κάτι πιο προσωπικό. Είτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο/η αγαπημένος/η σας θα σας βρει απόλυτα σαγηνευτικούς.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας μια πλευρά σας που δεν έχει ξαναδεί. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και να είστε σίγουροι ότι η αποψινή βραδιά θα τους μείνει αξέχαστη!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην αφήσετε τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον/την αγαπημένο/η σας. Είτε βγείτε έξω είτε αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, η μέρα επιβάλλει να εκφράσετε την άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Φορέστε κάτι σαγηνευτικό και ετοιμάστε μια αξέχαστη βραδιά για τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε πραγματικότητα κάποια από τις φαντασιώσεις τους ή απλά εκφράστε ελεύθερα την πιο άγρια πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα είναι η ευκαιρία σας να ξεσαλώσετε! Κάντε έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας και ντυθείτε ανάλογα με την αγαπημένη τους φαντασίωση. Δεν θα μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να βγείτε έξω ή να μείνετε σπίτι και να το γιορτάσετε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw