Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/03 Σάββατο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/03 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι που θα εντυπωσιάσει το έτερό σας ήμισυ. Το τι θα κάνετε, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Απλά να θυμάστε ότι ακόμη και στο πλαίσιο μιας σχέσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μοιραστείτε υπερβολικά πολλές πληροφορίες.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να ακούτε τον άλλον είναι σημαντικό στο πλαίσιο μιας σχέσης. Εξίσου σημαντικό, είναι να ξέρετε πότε θα πρέπει να κάνετε κάτι. Τα υπόλοιπα καθορίζονται από το κάθε ζευγάρι, ανάλογα με το τι λειτουργεί καλύτερα για αυτό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις δικές σας ανάγκες και επικεντρωθείτε στο ταίρι σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσετε τα προσωπικά σας θέματα για πάντα. Απλά θα ασχοληθείτε πάλι μαζί τους όταν οι περιστάσεις θα είναι πιο ευνοϊκές. Το ίδιο θα έκανε και το ταίρι σας για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα βάλτε τις δικές σας ανάγκες στο επίκεντρο. Εξάλλου αν δεν είστε εσείς καλά, πώς θα βοηθήσετε το ταίρι σας, την οικογένεια ή τους συναδέρφους και τους φίλους σας; Το να φροντίζετε τον εαυτό σας δεν σημαίνει ότι είστε εγωιστές. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Ωροσκόπιο Λέων

Διαβάστε με δραματικό τόνο στο ταίρι σας κάποια από τα πιο ενοχλητικά επαγγελματικά e-mail που έχετε λάβει. Θα λυθείτε και οι δύο στα γέλια. Αν δώσετε άλλο νόημα σε κάτι που μέχρι πρότινος σας ενοχλούσε, είναι φοβερό πώς μπορεί να αλλάξει η στάση σας απέναντί του!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε ή διαβάζετε ή βλέπετε με τα μάτια σας. Τα φαινόμενα απατούν, ειδικά αν αφήσετε τον εγωισμό σας να οργιάσει ανεξέλεγκτα. Σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Η ιδέα για κάτι άτακτο, μπορεί να είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε με το ταίρι σας για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Οι σχέσεις χρειάζονται αλλαγές για να μην τελματώνουν. Δώστε νέα πνοή στον τρόπο που διασκεδάζετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ένα σέξι ρούχο ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Ένα κομμάτι του εαυτού σας κοροϊδεύει τέτοιου είδους τακτικές… Αλλά μόλις δείτε τον πόθο στα μάτια του/της συντρόφου σας, καταλαβαίνετε γιατί υπάρχουν ακόμη τέτοιου είδους κλισέ.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα κέρδη πάνε στον νικητή. Αλλά αν τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θέλετε να κερδίσετε, έχετε σκεφτεί πώς θα κάνετε τη μοιρασιά; Πρόκειται για μια σημαντική ερώτηση. Αν καταστρώσετε μια κοινή στρατηγική τώρα, θα ωφεληθείτε αργότερα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να έχετε πάντα τον έλεγχο. Και πρέπει να παραδεχτείτε ότι κατά βάθος, εύχεστε μερικές φορές να το κάνει κάποιος άλλος. Γιατί δεν αφήνετε σήμερα το ταίρι σας να αναλάβει τα ηνία;

xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Θυμάστε το σλόγκαν που λέει «Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο»; Ναι, τα συναισθήματά σας είναι έντονα τώρα. Αλλά το πού θα καταλήξουν, εξαρτάται από εσάς και το ταίρι σας. Μπορείτε να μετατρέψετε την κατάσταση σε κάτι θετικό για τη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε σαν ο κακός στη σχέση σας. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με το ταίρι σας. Αλλάξτε ρόλους. Τώρα είναι η δική σας σειρά να χαλαρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia