ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/05 Τρίτη

g-spot-zwdio

ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/05 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα φροντίστε ώστε ο τόνος της φωνής σας όταν μιλάτε στον/στην αγαπημένο/η σας να είναι χαλαρός και άνετος.

Φλερτάρετε λίγο μαζί τους για να τους δείξετε ότι έχετε σχέδια για αυτούς απόψε και να τους κάνετε να ανυπομονούν!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν χρειάζεστε συγκεκριμένη αφορμή για να απολαύσετε μια βραδινή έξοδο. Ζητήστε από τον/την σύντροφό σας να συναντηθείτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο για ένα καλό δείπνο και μια όμορφη συζήτηση. Μην εκπλαγείτε αν μέχρι να τελειώσει η βραδιά ανυπομονείτε να γυρίσετε σπίτι για να συνεχίσετε!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η διάθεσή σας για φλερτ είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα! Σκεφτείτε μερικούς δημιουργικούς τρόπους για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι θα θέλατε να κάνετε μαζί του/της απόψε. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια – μπορείτε να τους το δείξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ωροσκοπιο Καρκίνος

Μην αφήσετε όλες αυτές τις συμβουλές που διαβάζετε στα περιοδικά να πάνε χαμένες! Ήρθε η ώρα να φανείτε αποφασιστικοί και να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας μερικά νέα κόλπα που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Στη συνέχεια, πάρτε τους από το χέρι και δείξτε τους τι έχετε μάθει.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα προσπαθείτε να αναλύσετε κάτι που είπε ο/η σύντροφός σας και αναζητάτε τυχόν κρυφά νοήματα. Δεν χρειάζεται να είναι όλα τόσο περίπλοκα. Πάρτε τα λόγια τους τοις μετρητοίς και χαλαρώστε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συγκεντρώστε τους φίλους σας μαζί και προσκαλέστε τους σε ένα αυτοσχέδιο πάρτι με τον/την αγαπημένο/η σας. Εσείς οι δύο ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να διατηρήσετε το κέφι αμείωτο.

ωροσκοπιο Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας έχει κάπως υποτονική διάθεση σήμερα αλλά η ικανότητά σας να συμπάσχετε μαζί τους θα τους ανακουφίσει. Δώστε τους λίγο χώρο και αφήστε τους να γνωρίζουν ότι είστε εκεί γι ‘αυτούς, όποτε σας χρειαστούν.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αρκετά με τις ανοησίες! Αισθάνεστε την ανάγκη να διεγείρετε την πνευματική σας πλευρά. Νοικιάστε κάτι πιο ποιοτικό, όπως μια βραβευμένη ξένη ταινία, και μετά, περάστε λίγο χρόνο συζητώντας τη με τον/την αγαπημένο/η σας.

ωροσκοπιο Τοξότης

Εσείς και ο/η σύντροφός σας φαίνεται ότι τώρα έχετε αντίθετα επίπεδα ενέργειας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη δική σας ώστε να ταιριάζει με τη δική τους, αλλά καλό θα ήταν να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι. Πολύ σύντομα θα τα βρείτε κάπου στη μέση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να φέρεται κάπως παράξενα σήμερα, αλλά μην το πάρετε προσωπικά. Όλοι περνάνε κακές μέρες και εκείνοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Δώστε τους λίγο επιπλέον χώρο και χρόνο για να σκεφτούν τα πράγματα.

tarw-zwdia

 

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Ένα πρόβλημα στο σπίτι σας απειλεί να ανατρέψει τη χαρούμενη διάθεση που τόσο καιρό πασχίζατε να δημιουργήσετε. Αντιμετωπίστε άμεσα το ζήτημα για να ελαχιστοποιήσετε τον αντίκτυπό του στη ζωή σας. Σύντομα εσείς και ο/η σύντροφός σας θα επιστρέψετε στην κανονικότητα, σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εάν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κάνατε ένα πάρτι – τι περιμένετε; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έχετε την ικανότητα να κάνετε τους φίλους σας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Ξεκινήστε να οργανώνετε το πάρτι σας τώρα. Μπορεί να είναι το γεγονός της χρονιάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia