Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/06 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/06 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Βρείτε έναν τρόπο για να συνδυάσετε τον ρομαντισμό με τη δράση.

Ξεκινήστε ένα καινούργιο σπορ με τον/την αγαπημένο/η σας ή βρείτε κάτι που θα εντείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ σας και θα ανάψει και πάλι το πάθος στη σχέση σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπορεί να επιστρέψει το ανταγωνιστικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς τους δύο. Σχεδιάστε μια σειρά ενεργειών για να διαφυλάξετε την ειρήνη και την ηρεμία στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ακούστε όλες τις απόψεις με ανοιχτό μυαλό και ειλικρινή καρδιά. Μάθετε από τις διαφορές σας και γίνετε καλύτεροι σαν ζευγάρι.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ενδώστε σε μια ξαφνική παρόρμηση – θα διασκεδάσετε και θα εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας με την προθυμία σας να ενεργήσετε αυθόρμητα.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Λέων

Διακόψτε τη ρουτίνα σας πηγαίνοντας προς μια εντελώς καινούργια κατεύθυνση. Να είστε βέβαιοι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα χαρεί να σας ακολουθήσει. Αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας για να ενισχύσετε την οικειότητα μεταξύ σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η συμπεριφορά σας προς το αφεντικό και τον/την αγαπημένο/η σας δεν θα πρέπει να παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία. Στο σπίτι σας θα πρέπει να επικρατεί ισότητα, ακόμη και αν είστε υφιστάμενοι στη δουλειά σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προγραμματίστε να περάσετε λίγο χρόνο με την παρέα των φίλων σας. Το να διασκεδάζετε μόνοι με τον/την αγαπημένο/η σας είναι ωραίο αλλά πότε-πότε χρειάζεται να κάνετε και κάτι με άλλον κόσμο για να διατηρείτε τη σχέση σας ζωντανή.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη δουλειά σας, στραφείτε στην πιο κοινωνική πλευρά της ζωής για να πάρετε ικανοποίηση. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα σας υποστηρίξει ανεξάρτητα από τις επιλογές σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Συμπεριλάβετε τον/τη σύντροφό σας στα περιπετειώδη σχέδια σας. Ακόμα και μια νύχτα έξω σε μια άγνωστη γειτονιά θα ικανοποιήσει τη διάθεσή σας για περιπέτεια.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Θα θέλατε να βρισκόσασταν στο σπίτι για αγκαλίτσες με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά αντ’ αυτού πρέπει να ξενυχτήσετε στο γραφείο. Βρείτε το χρόνο για να τους κάνετε ένα τηλεφώνημα ή στείλτε τους ένα ερωτικό e-mail.

tarw-zwdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/06 Παρασκευή

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Έχετε την επιθυμία να βελτιώνεστε διαρκώς και αυτό σας δίνει κίνητρο στη ζωή σας. Μην αναγκάζετε τον/τη σύντροφό σας να πάρει μέρος αν δεν ενδιαφέρεται.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η έντονη επιθυμία για να βελτιώσετε τον εαυτό σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες στη σχέση σας. Επειδή δεν έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65