Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/09 Σάββατο

erwtikes-14414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/09 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Ανάψτε μερικά κεριά και βάλτε λίγη ατμοσφαιρική μουσική να παίζει. Απόψε είναι η κατάλληλη στιγμή για να φλερτάρετε τον/την αγαπημένο/η σας με τον παλιό, καλό παραδοσιακό τρόπο.

Πάρτε τα πράγματα ήρεμα και χαλαρά και αφήστε την καρδιά σας να σας κατευθύνει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ήρεμα και χαλαρά στον/στη σύντροφό σας πόσο τον/την αγαπάτε. Οι μικρές, τρυφερές χειρονομίες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα οδηγήσουν σε ένα εκρηκτικό και παθιασμένο βράδυ.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η σχολαστική προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα σας γλιτώσει από πολύ χρόνο σήμερα, όταν θα παρατηρήσετε κάτι που φαίνεται παράταιρο. Θα καταφέρετε να επιλύσετε το πρόβλημα τόσο εύκολα που ο/η σύντροφός σας δεν θα καταλάβει καν ότι υπήρξε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και σε αυτές του/της συντρόφου σας. Ο καθένας από εσάς επιθυμεί διαφορετικά πράγματα, οπότε με λίγες αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ωροσκοπιο Λέων

Μην περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση ο/η αγαπημένος/η σας αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Απόψε πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας στην κρεβατοκάμαρα: Θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να περάσετε φανταστικά!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συνήθως δεν είστε ο τύπος που σας αρέσουν οι αγάπες και τα λουλούδια αλλά γιατί δεν το δοκιμάζετε σήμερα για αλλαγή; Ο/Η αγαπημένος /η σας θα ενθουσιαστεί με την τρυφερή σας χειρονομία.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ήρθε η ώρα να υπερβείτε τα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα που πιστεύατε ότι δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας σχετικά με το τι περιμένετε από το μέλλον και στη συνέχεια βρείτε τρόπους για να τα κάνετε πραγματικότητα.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάντε μερικά φιλόδοξα σχέδια για σήμερα, καθώς έχετε την ενέργεια να πραγματοποιήσετε σχεδόν οτιδήποτε! Ξεκινήστε από νωρίς και να είστε βέβαιοι ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα επιτύχετε ό,τι και αν βάλετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ευθεία προσέγγιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια αμήχανη κατάσταση που έχει προκύψει στη σχέση σας. Ενθαρρύνετε την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ σας και μαζί θα καταφέρετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μετά από μια κουραστική μέρα, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι με όσα έχετε επιτύχει, οπότε βρείτε χρόνο για να το γιορτάσετε.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το πού θα σας οδηγήσουν. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας είναι κάπως αβέβαιη αλλά μέχρι το τέλος της μέρας θα αισθανθείτε και πάλι προσγειωμένοι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα περάστε λίγο χρόνο κοντά σε νερό με τον/την αγαπημένο/η σας και θα σας φτιάξει η διάθεση. Δεν έχετε κάπου κοντά λίμνη ή θάλασσα; Κανένα πρόβλημα! Ένα χαλαρό αφρόλουτρο στην μπανιέρα μαζί θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66