Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/11 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 14/11 Σάββατο

ωροσκοπιο 14/11 Κριός

Δεν είναι καλό να κρύβετε την θλίψη ή την αγωνία σας, αντί να πείτε στον/στην σύντροφό σας τι πραγματικά έχετε στο μυαλό σας. Θα νιώσετε ότι θέλετε να κρυφτείτε στο καβούκι σας.

Αλλά αυτό που χρειάζεται, είναι να εκφράσετε όσα συναισθήματα προσπαθείτε να κρύψετε τόσο καιρό. Δεν έχει νόημα να το συνεχίζετε άλλο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η ζωή σας φαίνεται κρύα και μονότονη σήμερα. Επίσης οι φίλοι μπορεί να σας φαίνονται πιο απόμακροι – και εσείς θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Κάντε το, ειδικά εάν αισθάνεστε την ανάγκη να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα. Ίσως αναζητάτε μια διαφορετική οπτική για ένα πρόσφατο γεγονός.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μερικές φορές, οι δυσκολίες στις σχέσεις οδηγούν σε μεγαλύτερη κατανόηση και βάθος επικοινωνίας. Αυτή τη στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια διάφορα παραγκωνισμένα συναισθήματα, που μπορεί να προκαλέσουν περιττές εντάσεις με τον/την σύντροφό σας. Επεξεργαστείτε τα με πνεύμα εμπιστοσύνης και θα ενισχύσετε την σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ωροσκοπιο 14/11 Καρκίνος

Η σημερινή πορεία των γεγονότων μπορεί να έχει πολύ θετική επίδραση. Θα αναγκαστείτε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να σκεφτείτε πού πραγματικά πηγαίνει η σχέση σας. Σκεφτείτε βαθιά και προσεκτικά γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ωροσκόπιο Λέων

Δύο δρόμους μπορεί να ακολουθήσετε σήμερα στις στενές σας σχέσεις. Ενδιαφέρεστε λιγότερο για τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Εάν επιλέξετε να τις αγνοήσετε, θα προκαλέσετε εντάσεις στη σχέση και θα δυσκολέψουν τα πράγματα μακροπρόθεσμα. Ακολουθείστε την εναλλακτική λύση: Να είστε καλοί.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Νιώθετε ότι με το τελευταίο σας φλερτ χρειάζεστε χώρο; Θέλετε να βάλετε προτεραιότητες και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. Αξιοποιήστε τη διαύγεια που σας προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, για μια τελική απόφαση που θα είναι επωφελής και για τους δυο σας.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αισθάνεστε ότι το αντικείμενο του πόθου σας έχει κρυώσει ή ίσως δεν θέλει να είστε πια μαζί. Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Απλά η ενέργεια της μέρας ωθεί τους πάντες να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι, να εξετάσουν την κατεύθυνση και τις μελλοντικές τους κινήσεις. Δεδομένου του χρόνου και του χώρου, ο/η σύντροφός σας θα επιστρέψει σε εσάς πιο ερωτευμένος/η από ποτέ.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η σχέση σας χρειάζεται ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς σήμερα. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί, είναι καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε. Αυτό είναι το πρώτο κρίσιμο στάδιο. Όταν έχετε κάτι να πείτε, μιλήστε από την καρδιά σας. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι στο ταίρι σας, που απαιτεί μεγάλη διπλωματία. Ανησυχείτε για το πώς θα αντιδράσει. Μην φοβάστε να πείτε όσα σκέφτεστε: Αν ανοίξετε την καρδιά σας και ξεπεράσετε τα εμπόδια, ότι μπορεί να συμβεί κάτι πολύ όμορφο. Δώστε στην αγάπη μια ευκαιρία.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 14/11 Αιγόκερως

Η σχέση σας μπορεί να φτάσει σε αδιέξοδο σήμερα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ανησυχήσετε. Φροντίστε να λέτε ανοιχτά τις ανησυχίες και όσα σας απασχολούν στο έτερό σας ήμισυ. Οικοδομήστε γέφυρες εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Σε λίγες μέρες όλα θα ξεκαθαριστούν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εάν το ταίρι σας είναι κάπως απόμακρο σήμερα, μην το παίρνετε προσωπικά. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την απόσυρση. Μπορεί να θέλει να σκεφτεί ήσυχα κάποια προσωπικά ζητήματα. Στις επόμενες μια-δυο μέρες όλα θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν δεν προσέξετε πώς διατυπώνετε τις απαιτήσεις σας, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη σχέση σας σήμερα. Μπορεί να φανείτε πιο απαιτητικοί από ότι είστε – και αυτό να προκαλέσει ρήξη. Πίσω από αυτό, κρύβεται κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα οδηγήσει στην πολυπόθητη συμφιλίωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988