ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 16/05 Πέμπτη

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 16/05 Πέμπτη

Ωροσκοπιο Κριός

Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες και μετά πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι τα έχετε κανονίσει όλα.

Μην τους αποκαλύψετε ακόμη που θα πάτε – πείτε τους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη διαδρομή.

zodia-taro-45

Ωροσκοπιο Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό έχετε επιτύχει πολλά και έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Μην το κρατάτε μέσα σας! Μοιραστείτε τη χαρά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε ακόμη και να καυχηθείτε λίγο – δεν θα σας παρεξηγήσουν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όπως λέει και το ρητό: «Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα». Να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που αισθάνεστε υπερβολικά συνδεδεμένοι με υλικά αγαθά. Μετατοπίστε το ενδιαφέρον σας από τα πράγματα στους ανθρώπους – ξεκινώντας από τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε άτομα με μεγάλη διαίσθηση και το αποτέλεσμα είναι ότι συχνά μπορείτε να καταλάβετε αν κάτι δεν πάει καλά με τον/τη σύντροφό σας πριν καν μιλήσουν. Πείτε τους ότι είστε εκεί για να τους ακούσετε όποτε σας χρειαστούν, αλλά δείξτε και κατανόηση αν δεν είναι ακόμη έτοιμοι να το συζητήσουν.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα θα χρειαστεί να φανείτε προσαρμοστικοί όταν τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/τη σύντροφό σας αλλάξουν την τελευταία στιγμή. Με λίγη φαντασία από την πλευρά σας, τα καινούργια σχέδια που θα κάνετε θα είναι ακόμη καλύτερα από τα προηγούμενα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ρίξτε μια ματιά στα καλλιτεχνικά νέα στην εφημερίδα και μετά πείστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας συνοδεύσει σε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πηγαίνετε να παρακολουθήσετε μια ξενόγλωσση ταινία ή πηγαίνετε σε κάποιο κλαμπ με μουσική που δεν συνηθίζετε να ακούτε. Η εξερεύνηση νέων εμπειριών είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν την κάνετε παρέα!

chartomantia-098

Ωροσκοπιο Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας περνάει μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται λίγη υποστήριξη από εσάς. Φανείτε επιεικείς μαζί τους και δώστε τους την αμέριστη προσοχή σας. Πολύ σύντομα θα επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα δώστε το προβάδισμα στον/στη σύντροφό σας και αντισταθείτε στον πειρασμό να επιμείνετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και θα εκπλαγείτε από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Μερικές φορές το να κρατάτε παθητική στάση είναι μια ευχάριστη αλλαγή.

Ωροσκοπιο Τοξότης

Αφήστε τη διάθεσή σας να υπαγορεύσει τα αποψινά σας σχέδια. Αν η ενέργεια σας είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα, δώστε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα πολυσύχναστο μέρος για ένα ποτό. Αν έχετε πιο χαλαρή διάθεση παραγγείλετε φαγητό απέξω και αράξτε στον καναπέ.

zodia-astra-tarot

Ωροσκοπιο Αιγόκερως

Σήμερα ο/η σύντροφος σας μπορεί να έχει άσχημη διάθεση και η πρώτη σας αντίδραση είναι να το πάρετε προσωπικά. Προσπαθήστε να θυμάστε ότι έχουν θέματα και ανησυχίες που δεν έχουν να κάνουν πάντα με εσάς. Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν αισθάνεστε κουρασμένοι τον τελευταίο καιρό, το σώμα σας προσπαθεί να σας πει να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ζητήστε από τον/την αγαπημένο/η σας να σας βοηθήσει να κάνετε υγιεινές επιλογές. Ξεκινήστε να πηγαίνετε για περπάτημα μαζί – θα ωφεληθεί το σώμα αλλά και η σχέση σας!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η διάθεση σας επιτέλους βελτιώνεται και τώρα είστε έτοιμοι να βγείτε πάλι έξω στον κόσμο. Βγάλτε απόψε για δείπνο τον/την αγαπημένο/η σας και αφήστε τους να επιλέξουν εκείνοι το μέρος. Βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας, οπότε δείξτε τους πόσο εκτιμάτε την υποστήριξή τους.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο για τον Αρη στον Καρκίνο τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67