Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 16/06 Κυριακή

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 16/06 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Αν κάποιες λεπτομέρειες σας κρατάνε πίσω σε κάποιο εγχείρημα, ζητήστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας.

Δεν χρειάζεται να το διασκεδάσετε. Αρκεί να το τελειώσετε, για να το αφήσετε πίσω σας και να ασχοληθείτε με άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αφήστε τη μέρα: η νύχτα είναι φτιαγμένη για έρωτα. Μια συναυλία ή μια βόλτα σε μια γκαλερί θα φτιάξουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ρομαντική βραδιά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επανασυνδεθείτε με μερικούς παλιούς σας φίλους και μοιραστείτε την ευτυχία σας. Πείτε τους για την σχέση σας. Γιορτάστε το με τους φίλους σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Οργανώστε την καρδιά σας με τον ίδιο τρόπο που βάζετε τάξη στο σπίτι σας. Διώξτε μακριά τις απογοητεύσεις και τις πικρίες και χαρείτε μια νέα αρχή – μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Λέων

Μια υπερβολική ήσυχη ατμόσφαιρα μπορεί να ανησυχήσει τον/τη σύντροφό σας αλλά η ησυχία δε σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαίνει κάτι κακό. Μοιραστείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας αλλά κάντε το έχοντας ειρηνικές προθέσεις.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα βάλτε όλη σας την ενέργεια στο πώς θα διοργανώσετε κάτι διασκεδαστικό για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αναζητήστε καινούργιες εμπειρίες που μπορείτε να μοιραστείτε σαν ζευγάρι.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την ρομαντική ατμόσφαιρα που θέλετε. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας και αν χρειαστείτε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας, καλό θα ήταν να τη ζητήσετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σας αρέσει να έχετε μυστικά – και σας αρέσει επίσης να κρατάτε κάποιο μυστικό από τον/τη σύντροφό σας. Λίγο μυστήριο κάνει καλό στη σχέση σας αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μην σκέφτεστε τον/τη σύντροφό σας σαν φιγούρα εξουσίας κάθε φορά που τυχαίνει να έχει δίκιο για κάτι. Ισορροπήστε τις δυνάμεις μεταξύ σας και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αν έχετε τα πόδια σας προσγειωμένα στο έδαφος, θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια για να παραδώσετε εξ ολοκλήρου την καρδιά σας στον/στην αγαπημένο/η σας. Η πρακτική σας στάση θα βάλει τα πράγματα στη σωστή βάση.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Λύστε τις ερωτικές σας διαφορές με φιλικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό αποφασιστικότητας και διαίσθησης. Δε χρειάζεται να συμβιβαστείτε για να φτάσετε στο στόχο σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν ο/η αγαπημένος σας μοιάζει να χρειάζεται λίγη βοήθεια, προθυμοποιηθείτε να βάλετε στην άκρη αυτό που κάνετε για να τους υποστηρίξετε. Κάποια στιγμή θα σας το ανταποδώσουν (και αυτή η στιγμή μπορεί να έρθει νωρίτερα από ότι νομίζετε).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia