Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/06 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/06 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Εκτιμήστε τον/τη σύντροφό σας, και με τα μειονεκτήματά του/της. Είναι λογικό να παρεξηγείστε μερικές φορές.

Αλλά μην τους κατηγορείτε επειδή δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εκτιμάτε βαθιά την ήσυχη πλευρά της σχέσης σας. Σας αρέσει να χαλαρώνετε με τον/την αγαπημένο/η σας στο μπαλκόνι ή την αυλή, με ένα δροσερό ρόφημα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Εσείς και ο/η αγαπημένος /η σας μπορεί να μπλεχτείτε σε ένα ερωτικό μπέρδεμα. Προσπαθήστε να βρείτε την άκρη για να ξεκαθαρίσετε το χάος.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η τρυφερή πλευρά της σχέσης σας χρειάζεται ανανέωση. Αφήστε τα πρακτικά ζητήματα για αργότερα και περάστε τη μέρα σας βρίσκοντας τρόπους για να εκπλήξετε ο ένας τον άλλον.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Αφήστε για λίγο στην άκρη την άγρια ​​πλευρά σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στη σχέση σας, αντί για τον δικό σας υπέροχο εαυτό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι καιρός να κάνετε μια μεγάλη κοινή επένδυση με τον/την αγαπημένο /η σας. Συζητήστε τις λεπτομέρειες πριν πάρετε την απόφασή σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Παίρνετε άριστα στο φλερτ και δεν χρειάζεται απαραίτητα να οδηγήσει σε σεξ. Βρείτε το δρόμο σας προς τα βαθύτερα επίπεδα της καρδιάς του/τηςσυντρόφου σας.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να είστε επιεικείς και με τον/τη σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να ζητάτε το τέλειο από τους άλλους –έτσι θα γίνετε μόνο δυστυχισμένοι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα μια βραδινή έξοδος σας φαίνεται πιο ελκυστική από μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω με τον /την αγαπημένο /η σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Προσφερθείτε να οργανώσετε ένα μεγάλο ταξίδι για διακοπές ή μια μεγάλη αγορά. Είστε πολύ καλοί στο να ανακαλύπτετε ευκαιρίες. Καιόταν αισθανθείτε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, αφήστε τον /την αγαπημένο /η σας να αναλάβει.

zodia-astra-tarot

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ξεπεράστε την άσχημη και απαισιόδοξη διάθεσή σας και βοηθήστε τον/την αγαπημένο /η σας με κάτι. Φερθείτε γενναιόδωρα και σύντομα θα αισθανθείτε καλύτερα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Γυρίστε μια νέα σελίδα με τον /την αγαπημένο /η σας. Αντικαταστήστε τις τετριμμένες παλιές συνήθειες σας με νέες ιδέες που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους από ποτέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love