Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/07 Παρασκευή

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/07 Παρασκευή

ωροσκοπιο 17/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει το πλεονέκτημα που χρειάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας. Θέλετε να παρακάμψετε κάποιο συγκεκριμένο επιχείρημα από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δεν θα κερδίσετε προσπαθώντας να επιβάλετε την γνώμη σας ή θάβοντας το κεφάλι σας στην άμμο, αλλά κάνοντάς το να γελάσει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βυθιστεί στην απογοήτευση, ειδικά με τις δυνατότητες που δίνει η σημερινή μέρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια νέα οπτική για τις σχέσεις, καθώς αυτή που έχετε μπορεί να είναι κάπως περιοριστική.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι όταν το αντικείμενο του πόθου σας λέει ότι σας αγαπά, το εννοεί. Παρά τις ανασφάλειές σας, θα πειστείτε επιτέλους για την αλήθεια των συναισθημάτων του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο 17/07 Καρκίνος

Σήμερα δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας. Θα πείτε επιτέλους στον άνθρωπό σας πώς πραγματικά αισθάνεστε. Για μια φορά θα σας δει όπως πραγματικά είστε: Ανθρώπινοι και ευάλωτοι.

Ωροσκόπιο Λέων

Μια φάση της τρέχουσας σχέσης σας πλησιάζει στο τέλος της – αλλά δεν θα είναι για κακό. Ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο σοβαρά και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Εάν βγείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πράγματα να εξελιχθούν γρήγορα, καθώς η χημεία σας θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Αν και συνήθως ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εικόνα και την εμφάνιση σας, η ξεχωριστή σας προσέγγιση στη ζωή θα γοητεύσει ένα ενδιαφέρον άτομο. Προφανώς έχετε πολλά να μοιραστείτε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε για κάποια πράγματα στη σχέση σας, μετά από μια δύσκολη επικοινωνιακά περίοδο. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο ανόητα συμπεριφερθήκατε και θα θελήσετε να προσεγγίσετε ξανά ο ένας τον άλλον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Το γέλιο κάνει θαύματα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό στέλνει καλό χιούμορ στην ζωή σας. Αλλά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε πραγματικά κάποιον/α, φροντίστε να μην το παρακάνετε… Μπορεί να τον/τηνκάνετε να αισθανθεί αμήχανα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τον έρωτα. Έχετε μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, που ενίοτε δυσκολεύει τους άλλους να καταλάβουν αν αστειεύεστε ή όχι. Ωστόσο, θα γνωρίσετε ένα άτομο που όχι μόνο θα καταλαβαίνει τα αστεία σας αλλά θα μπορεί να τα ανταποδώσει.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

dream

ωροσκοπιο 17/07 Υδροχόος

Σήμερα δεν μπορείτε με τίποτα να κάτσετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα. Έχετε όρεξη να βάλετε τα καλά σας και να βγείτε. Να είστε βέβαιοι ότι αν το κάνετε, θα διασκεδάσετε πολύ παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να προσκαλέσετε φίλους για ένα πάρτι. Αν πάλι θέλετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, οργανώστε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι με το ταίρι σας. Μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό, ανάψτε κεριά και βάλτε χαλαρωτική μουσική. Θα θέλετε να επαναλάβετε αυτή την εμπειρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia