Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/11 Κυριακή

g-spot-zwdio

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/11 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Μια κρίσιμη λεπτομέρεια ξεφεύγει από εσάς και το ταίρι σας πάνω στη βιασύνη σας.

Αν και αυτό αρχικά σας δημιουργεί ανησυχία, σύντομα θα δείτε ότι ήταν για καλό – πραγματικά.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σας αρέσει να έχετε μια σταθερή ρουτίνα με το ταίρι σας. Είναι πολύ γλυκό που ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε ο ένας στον άλλον. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα εξαρτάστε ο ένας από τον άλλον από συνήθεια γιατί αυτό το όμορφο κλίμα θα γίνει αφόρητο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ακόμη και όταν το ταίρι σας δεν έχει την καλύτερη διάθεση, η παρουσία σας καταφέρνει να το μαλακώσει. Ποιο είναι το μυστικό σας; Είναι εύκολο: Βλέπετε την καλύτερη πλευρά σε όλα και όλους και το ταίρι σας θέλει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σταματήστε να προσπαθείτε να αποκοπείτε από τα συναισθήματα σας. Θέλετε να συμπεριφερθείτε λογικά αλλά και τα συναισθήματα σας μετράνε επίσης ως ενδείξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας την ώρα που εξηγείτε στο ταίρι σας τι συμβαίνει. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Ωροσκόπιο Λέων

Αισθάνεστε λες και η σχέση σας έχει μετατραπεί σε τουρνουά στοιχήματος. Είναι λογικό που έχετε σταματήσει να περνάτε καλά. Όλα έχουν να κάνουν με το ταξίδι όχι με τον τελικό προορισμό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε βάλει στόχο τον μαραθώνιο όχι τις μικρές αποστάσεις.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν δεν είστε και πολύ σίγουροι μην εμπιστευτείτε τις πληρωμές του στεγαστικού δανείου στο ταίρι σας Ξέρετε ότι έχουν την τάση να γίνονται αφηρημένοι μερικές φορές. Γλιτώστε τον εαυτό σας – και τη σχέση σας – από μπελάδες.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εσείς και το ταίρι σας δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλον. Αγκαλιές, φιλιά, τολμηρά χάδια – είναι ωραίο να δείχνετε στους άλλους πόσο ερωτευμένοι είστε. Απλά φροντίστε να είστε σεμνοί όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Για να κρατήσετε μια σχέση στο σωστό δρόμο, απαιτείται λίγο ταλέντο, περίπου κοινές προσδοκίες και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Ευτυχώς εσείς και το ταίρι σας διαθέτετε όλα αυτά τα στοιχεία σε αφθονία. Για αυτό και τα πράγματα πάνε τόσο καλά μεταξύ σας.

Διαβαστε επισης : Μεσαιωνική μαντική τράπουλα 17/11 Οι Αδελφές ψυχές ενώνονται

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν σας ταιριάζει να κρύβεστε πίσω από τους άλλους και να εναρμονίζεστε απόλυτα μαζί τους. Εσείς και το ταίρι σας φημίζεστε για το ξεχωριστό σας στυλ και τον τρόπο που υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον ό,τι και αν κάνετε. Να θυμάστε ότι το στυλ δεν αγοράζεται και εσείς το έχετε σε αφθονία από φυσικού σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Πρόσφατα μάθατε πολλά για το ταίρι σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε την διορατικότητα και τη φαντασία σας να ενωθούν με τη συμπόνια σας. Όσο το σκέφτεστε, χαίρεστε που υπάρχουν τόσα πράγματα να μάθετε ο ένας για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το να αισθάνεστε προσγειωμένοι δεν είναι σημαντικό μόνο για την προσωπική σας υγεία αλλά και για την υγεία της σχέσης σας. Είναι μια καλή στιγμή για να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σωστής διατροφής και τακτικού ιατρικού ελέγχου.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας δεν σας αμφισβητεί επειδή δεν πιστεύει στις ικανότητές σας. Το αντίθετο- είναι κατάπληκτοι από όσα έχετε καταφέρει να κάνετε μέχρι τώρα! Οπότε συζητήστε μαζί του τα επόμενα σχέδια σας χωρίς κανένα δισταγμό!

Διαβαστε επισης : Μεσαιωνική μαντική τράπουλα 17/11 Οι Αδελφές ψυχές ενώνονται

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia