Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/12 Τρίτη

erwtikes-15414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 17/12 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Σκεφτείτε πριν ξεστομίσετε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Παρόλο που τα έργα είναι πιο σημαντικά από τα λόγια, μια λάθος λέξη μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μια μέρα γεμάτη γέλιο δεν πάει ποτέ χαμένη. Προσπαθήστε να κάνετε το ταίρι σας να γελάσει, λέγοντάς του μια αστεία ιστορία ή ένα φοβερό ανέκδοτο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα δείξτε στο ταίρι σας ότι ξέρετε ακόμη πώς να φλερτάρετε. Θα εκτιμήσει την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας. Εξασκείστε το προκλητικό σας βλέμμα, μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ωροσκοπιο Καρκίνος

Βγείτε από το καβούκι σας και αφήστε την προσωπικότητά σας να μιλήσει. Το ταίρι σας θα εντυπωσιαστεί από το κουράγιο σας να είστε ο εαυτός σας και μπορεί να εμπνευστεί να κάνει το ίδιο.

Ωροσκόπιο Λέων

Έχετε άποψη για τα πάντα. Αλλά μερικές φορές θα πρέπει να ξέρετε πότε πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, να αφήσετε το ταίρι σας να μιλήσει. Δείξτε του ότι ξέρετε να το ακούτε. Πού ξέρετε; Μπορεί να μάθετε κάτι ενδιαφέρον.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε, πριν ξεκινήσετε μια συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι επιφυλάσσει ο έρωτας για εσάς τους δύο. Οι στόχοι που έχετε εσείς για τη σχέση σας μπορεί να μην ταιριάζουν με εκείνους του/της συντρόφου σας.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι διπλές ζωές ταιριάζουν μόνο στους υπερήρωες. Μην συμπεριφέρεστε διαφορετικά όταν είστε μόνοι με το ταίρι σας και διαφορετικά όταν βρίσκεστε με παρέα. Να είστε πάντα ο εαυτός σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας, καλό θα ήταν να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Αν κάποιος φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, τότε μάλλον δεν είναι. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δεν θα χάσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η άποψή σας είναι ότι βαριούνται οι άνθρωποι που είναι βαρετοί. Αλλά εσείς και το ταίρι σας σίγουρα δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Στην πραγματικότητα, μερικές φορές λαχταράτε μια τεμπέλικη, χαλαρωτική μέρα χωρίς να κάνετε τίποτα. Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε διακοπές;

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είναι απίστευτο το πώς προσελκύετε τους επιπόλαιους ανθρώπους γύρω σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι κάπως αλλοπρόσαλλος/η… Αλλά με λίγη οργάνωση, μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση που να αξίζει.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μια παθιασμένη σχέση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να σταματήσετε να σκέφτεστε τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας. Το ταίρι σας ξέρει τον τρόπο να σας αποσπάσει από τις ανησυχίες σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση; Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, δεν σας έχει μείνει σχεδόν καθόλου ενέργεια για το ταίρι σας. Αναβάλλετε μια-δυο υποχρεώσεις και κάντε κάτι χαλαρωτικό και διασκεδαστικό με τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot