Ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 18/05 Σάββατο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

Ερωτοσκόπιο Ωροσκοπιο 18/05 Σάββατο

Ωροσκοπιο Κριός

Οι πρόσφατες αστρικές επιρροές σας κάνουν πολύ τρυφερούς στη σχέση σας.

Απλά να θυμάστε ότι οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λόγια, αλλά όταν καταφέρνετε να συνδυάσετε και τα δύο, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η συνεισφορά σας, είτε γίνεται σε συναισθηματικό, πνευματικό ή οικονομικό επίπεδο, αξιοποιείται σωστά και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο γενναιόδωροι. Θαυμάζετε τον τρόπο που ο/η αγαπημένος/η σας πηγαίνει τις προτάσεις σας στο επόμενο επίπεδο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το σύμπαν στέλνει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας εκεί που σας χρειάζονται περισσότερο. Μόλις βγείτε εκεί έξω, αναζητήστε ευκαιρίες για να προσφέρετε τις ικανότητές σας για έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε. Οι προσπάθειες που θα κάνετε τώρα θα σας φέρουν θεαματικά αποτελέσματα μελλοντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκοπιο Καρκίνος

Μην κάνετε κάτι με μισή καρδιά. Κάντε μια προσπάθεια όχι μόνο να ακούσετε ο ένας τον άλλον αλλά να κατανοήσετε πραγματικά αυτό που λέει ο καθένας από εσάς. Τα άστρα λένε ότι πρέπει να περιορίσετε τις επιφανειακές αλληλεπιδράσεις και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο δίνετε την απαραίτητη προσοχή στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Η αντικειμενικότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις μπορεί να παραξενέψει τον/τη σύντροφό σας, αλλά απλά έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Πείτε τους τι συμβαίνει. Έτσι δεν θα παρερμηνεύσουν τον τρόπο σας και δεν θα πληγωθούν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό η φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας έχει αναζωπυρωθεί. Ποιος να φανταζόταν ότι μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τέτοιο πάθος ανάμεσα σας; Απολαύστε το ερωτικό σας πρελούδιο!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ξεχειλίζετε με συναισθήματα αγάπης και αισθάνεστε την ανάγκη να τα εκφράσετε. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα χαρεί πολύ με την τρυφερότητα που τους μεταδίδετε. Δώστε τους λίγο χρόνο, και θα βρουν τρόπους για να ανταποκριθούν με τρόπους που θα σας ενθουσιάσουν.

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Σήμερα εκφράζετε με ευκολία τα ερωτικά σας συναισθήματα. Τα γλυκά σας λόγια σε συνδυασμό με την αυξημένη σας παρατηρητικότητα κάνουν τη σημερινή μέρα ιδανική για να κάνετε κάτι εξαιρετικά ρομαντικό. Ο/Η σύντροφός σας θα εκπλαγεί ευχάριστα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας είναι σταθερή, αλλά όχι βαρετή; Τι ερώτηση! Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό. Προχωρήστε ένα βήμα τη φορά. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα, και στη συνέχεια, κρατήστε αυτά που λειτουργούν καλύτερα για τη σχέση σας και απορρίψτε τα υπόλοιπα.

zwdia-66

Ωροσκοπιο Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας έχει μερικές καλές ιδέες για το πού θα πρέπει να οδηγεί η σχέση σας. Ευτυχώς, αυτές οι ιδέες συμπίπτουν με τις δικές σας. Τώρα είναι καιρός να σκεφτείτε πώς θα κάνετε πράξη αυτές τις σκέψεις.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας σίγουρα αισθάνεστε λίγο καλύτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε όπως παλιά. Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής και των σχέσεων, οπότε καλό θα ήταν να τη δεχτείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι κακό να περάσετε τη μέρα σας με γλυκόλογα, ακόμη και αν είστε πολύ καιρό με τον/την αγαπημένο/η σας. Και ναι, μπορεί να είναι κάπως ανόητο και παιδιάστικο. Αλλά είναι και πολύ διασκεδαστικό. Οπότε φλερτάρετε ο ένας τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75