Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/06 Τρίτη

erwtikes-5314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/06 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Βρείτε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τη σχέση σας.

Ακόμη και αν το μόνο που θα κάνετε θα είναι αγκαλίτσες στον καναπέ μπροστά από την τηλεόραση, προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι ισορροπίες στη σχέση σας μπορεί να αλλάξουν. Ατσαλώστε την καρδιά σας και προετοιμαστείτε για μερικές συναισθηματικές αναταράξεις. Μην ανησυχείτε – τα πράγματα θα επανέλθουν γρήγορα στα κανονικά τους.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες στις νέες ισορροπίες που έχουν επέλθει στη σχέση σας. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και προσπαθήστε πραγματικά να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Προσαρμόστε τις προτεραιότητές σας για τη σχέση σας. Τα λάθη και οι παραλείψεις σας είναι πλέον εμφανή. Η σχέση σας χρειάζεται μερικές αλλαγές για να συμμαζευτεί.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα λίγη ενδοσκόπηση μπορεί να σας πάει πολύ μακριά. Δείξτε ένα καινούργιο σας ταλέντο στον/στη σύντροφό σας και απολαύστε την προσοχή και τους επαίνους τους.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μια ιδιαίτερα συμπονετική ή συναισθηματική διάθεση σας οδηγεί να μιλήσετε για το τι έχετε στο μυαλό σας. Κάντε το με τακτ και αμεσότητα. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το εκτιμήσει.

prodosia

ωροσκοπιο Ζυγός

Σήμερα ευνοείται μια κατάσταση υψηλής ενέργειας που βοηθά να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη σχέση σας. Αφήστε στην άκρη την κακή διάθεση ή τα αρνητικά συναισθήματα – ασχοληθείτε μόνο με την αγάπη σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι – και μην αφήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να σας πείσει για το αντίθετο. Αν περιμένετε λίγο, όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εκτονώστε μέσω της φυσικής δραστηριότητας την περίσσεια ενέργεια πείθοντας τον/την αγαπημένο/η σας να βγείτε μαζί μια βόλτα στη φύση. Μην εγκαταλείψετε ακόμη τον ρόλο του ηγέτη στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι ανησυχίες για τη δουλειά σας μπορεί να προκαλέσουν όλεθρο στην κοινωνική σας ζωή. Ζητήστε υποστήριξη από τον/την αγαπημένο/η σας αν δουλεύετε και πάλι μέχρι αργά.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Βρείτε μια νέα δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι εύκολο να πέσετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας – εξαρτάται από εσάς να βρείτε τρόπους για να ανανεώνετε το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αποφύγετε να κρατήσετε κακία στον/στη σύντροφό σας ή να υπεραναλύετε τα ελαττώματα του/της – κανείς δεν είναι τέλειος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love