Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/07 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/07 Σάββατο

ωροσκοπιο 18/07 Κριός

Το πιθανότερο είναι ότι έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο όταν επιλέγετε έναν/μία πιθανό/ή σύντροφο, που δεν έχετε συνειδητοποιήσει.

Σήμερα θα κάνετε μια συζήτηση που θα το καταστήσει πολύ σαφές.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να χαρίσετε στο αντικείμενο του πόθου σας μια γεύση από την πονηρή αίσθηση του χιούμορ σας. Δεν έχετε σκοπό να του κρύψετε τίποτα. Τουλάχιστον θα μπορεί στη συνέχεια να αποφασίσει, εάν αυτό είναι το είδος της σχέσης που έψαχνε ή θα προτιμούσε κάτι πιο μαζεμένο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι με το ταίρι σας θα περάσετε μια υπέροχη μέρα. Αν η σχέση σας πρόσφατα πέρασε μια δύσκολη περίοδο, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Βγείτε και κάντε κάτι περιπετειώδες, ώστε να αναζωογονήσετε την σχέση και να κάνετε και πάλι ο ένας τον άλλον να χαμογελάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο 18/07 Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα συναντήσετε τον έρωτα ενώ μαθαίνετε για ένα καινούργιο θέμα που σας είχε γοητεύσει εδώ και καιρό. Το να συναντήσετε κάποιον/α με τα ίδια ενδιαφέροντα, θα είναι κάτι σαν αποκάλυψη για εσάς. Αν πιστεύατε μέχρι τώρα ότι κανείς δεν σας καταλάβαινε, ήρθε η ώρα να διαψευστείτε.

Ωροσκόπιο Λέων

Αν σκοπεύετε να βρεθείτε με κόσμο απόψε -τηρώντας βέβαια τους κανόνες ασφαλείας- θα περάσετε πολύ καλά. Εάν επίσης ελπίζετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου γοητευτικού ατόμου, θα συμβεί… Με την προϋπόθεση ότι θα επιδείξετε αυτή την φλεγματική αίσθηση του χιούμορ σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας δίνει επιπλέον ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Εάν θέλετε να διασκεδάσετε ή διαπιστώσατε ότι έχετε παραμελήσει την ψυχαγωγία λόγω των πιέσεων της καθημερινότητας, πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό με το ταίρι σας.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας εγγυάται ότι θα περάσετε τέλεια. Θα θέλατε να πάτε κάπου ξεχωριστά για δείπνο με το ταίρι σας. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, είναι η υπερβολή. Ίσως κυκλοφορούν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω, οπότε θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα θα περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας, θα ξαναβρείτε το χαμένο χιούμορ στην σχέση σας. Περάσατε δύσκολα τον τελευταίο καιρό αλλά ήρθε η ώρα να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Προγραμματίστε μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο αν είναι δυνατόν. Πηγαίνετε κάπου όπου θα μπορέσετε να μιλήσετε με την ησυχία σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο έρωτας θα χτυπήσει ενώ δοκιμάζετε κάτι καινούργιο σήμερα το απόγευμα. Ένα άτομο με υπέροχη αίσθηση του χιούμορ μπορεί να έρθει στη ζωή σας, ενώ για παράδειγμα ψάχνετε ταξιδιωτικούς οδηγούς στο βιβλιοπωλείο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 18/07 Αιγόκερως

Θα τρελάνετε κόσμο σήμερα! Όχι μόνο με την υπέροχη εμφάνισή σας αλλά κυρίως με την φοβερή αίσθηση του χιούμορ σας. Θα τραβήξετε την προσοχή με τα ανέκδοτα και τις αστείες ιστορίες σας. Και μπορεί να ανακαλύψετε ότι με ένα συγκεκριμένο άτομο μοιράζεστε την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή και πολλά άλλα πράγματα. Καλή τύχη!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν βγείτε ραντεβού το απόγευμα, η διασκέδαση είναι εγγυημένη από τα άστρα. Η συζήτησή σας μπορεί να περιστραφεί σε μεταφυσικά και πνευματικά θέματα. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ζητήματα διατροφής και υγείας. Θα μαγευτείτε από όσα θα ακούσετε!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει περισσότερες επιλογές στον έρωτα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι έχετε κανονίσει τόσα ραντεβού που δεν ξέρετε πού να πρωτοπάτε. Φροντίστε να συζητήσετε με τον/την πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο για να δείτε αν η στάση σας απέναντι στη ζωή είναι συμβατή – ή όχι. Τότε πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia