Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/11 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 18/11 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Η σημερινή μέρα ξεκινά με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά δεν βιάζεστε.

Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι ήρεμο, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε μια μέρα χωρίς άγχος. Ίσως η σημερινή μέρα θέσει τον τόνο για μια χαλαρωτική εβδομάδα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Με την κολακεία θα καταφέρετε τα πάντα σήμερα! Με μερικές γλυκές κουβέντες το ταίρι σας θα είναι πρόθυμο να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Βεβαιωθείτε ότι αργότερα θα του ανταποδώσετε τη χάρη κάνοντας κάτι όμορφο για αυτό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν κάτι σας προβληματίζει σήμερα, στραφείτε για συμβουλές στο ταίρι σας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω του, ότι θα σας εκτιμήσει την κατάσταση με ειλικρίνεια και δεν θα σας πει απλά αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Τηρείστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στο ταίρι σας. Αν έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που είπατε ότι θα κάνετε κάτι, κάντε το σήμερα χωρίς να πείτε κάτι. Αφήστε τον/την να το προσέξει από μόνος/η του/της.

Ωροσκόπιο Λέων

Ψάχνετε κοινό έδαφος ανάμεσα σε αυτό που πιστεύετε εσείς ότι είναι σωστό και σε αυτό που πιστεύει το ταίρι σας. Και οι δύο έχετε ισχυρές πεποιθήσεις αλλά αν μπορέσετε να υποχωρήσετε έστω και λίγο θα καταφέρετε να βρείτε μια εφικτή λύση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν αισθάνεστε ότι δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, κάντε μια προσπάθεια για να δείτε τα πράγματα από τη δική του οπτική γωνία. Μπορεί να μην συμφωνείτε αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι έχει στο μυαλό του.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μπορεί να κάνει κρύο έξω αλλά εσείς αισθάνεστε ζεστά και όμορφα στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε. Δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω που θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο όμορφα από αυτό που έχετε σπίτι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Παρόλο που λένε ότι όσοι έχουν υπομονή ανταμείβονται, εσείς θέλετε να συμβεί κάτι και το θέλετε τώρα! Προσπαθήστε να κάνετε λίγη υπομονή. Τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας πρόκειται να γίνουν πιο σέξι από ποτέ.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και θα μπορείτε να συζητήσετε ακόμη και τα πιο περίπλοκα θέματα με ευκολία. Μόλις τελειώσετε με τα σοβαρά ζητήματα, μπορείτε να αποφορτίσετε την ατμόσφαιρα κάνοντας ο ένας τον άλλον να γελάσει.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μην κρατάτε μέσα σας αυτά που αισθάνεστε για το ταίρι σας. Ακόμη και αν είστε σίγουροι ότι ξέρει πόσο τον/την αγαπάτε, θέλει να το ακούει από το στόμα σας. Σήμερα βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο για να εκφράσετε την αφοσίωσή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε κολλημένοι με το παρελθόν και να ατενίσετε το μέλλον. Εσείς και το ταίρι σας έχετε μάθει πολλά από τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας και μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πολύ καλύτερο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα e-mail μπορεί να είναι βολικά αλλά το να γράψετε ένα παλιομοδίτικο ερωτικό γράμμα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε την καρδιά του/της συντρόφου σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να αποτυπώσετε στο χαρτί τα βαθύτερά σας συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot