Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/06 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/06 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα υπερισχύουν οι έντονες διακυμάνσεις στη διάθεσή σας – και στη διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας. Ελέγξτε το θυμό σας…

Και φροντίστε να είστε οι πρώτοι που θα ζητήσετε συγγνώμη για μια παρεξήγηση ή για κάτι που ειπώθηκε κατά λάθος.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η οργή και το πάθος μπορεί να ξεσπάσουν ταυτόχρονα. Μπορείτε να σκηνοθετήσετε μια μικρή κρίση ως δικαιολογία για να τα βρείτε και να συμφιλιωθείτε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφράσετε ένα σημαντικό συναίσθημα, είτε πρόκειται για αγάπη είτε για θυμό. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να βάλετε τα πράγματα στη σωστή προοπτική και να μάθετε να μοιράζεστε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Οι μεταβολές της διάθεσής σας σάς τρομάζουν. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε τον/την αγαπημένο/η σας να βγει μπροστά, εκτός αν μπορείτε πραγματικά να χειριστείτε την κατάσταση.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Λέων

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας για το τίποτα. Ενεργήστε με πάθος και όχι με θυμό. Διαφορετικά θα βγείτε χαμένοι τόσο εσείς όσο και η σχέση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ανακαλύψτε την πνευματική πλευρά του/της συντρόφου σας. Θα τους ερωτευτείτε ξανά από την αρχή διαπιστώνοντας για ακόμη μία φορά πόσο ταιριάζετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα έχετε το δικαίωμα να γίνετε λίγο εγωιστές αν αυτό σας κάνει χαρούμενους. Αν νιώθετε καλά, θα είστε στην κατάλληλη διάθεση για έρωτα με τον/την αγαπημένο/η σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είστε ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στην πόλη αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν βρίσκεστε μαζί με τον/την αγαπημένο/η σας. Φροντίστε να είστε ο φυσικά γοητευτικός εαυτός σας και δεν θα κάνετε λάθος.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο συναρπαστικά από την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας – ο/η αγαπημένος/η σας πολύ θα ήθελε να μάθει τι έχετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η παρατηρητικότητά σας σάς επιτρέπει να κάνετε κάτι για να βοηθήσετε τον/τη σύντροφό σας την τελευταία στιγμή. Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας για την εξαιρετική σας παρέμβαση.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μην φοβάστε να ομολογήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Η οικειότητα είναι δύσκολη μόνο αν νομίζετε εσείς ότι είναι. Το να μοιράζεστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας μπορεί να κάνει ευκολότερα τα πράγματα για εσάς τους δύο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η παράδοση δε σημαίνει απαραίτητα και υποταγή. Θα μπορούσε απλώς να σημαίνει ότι τελικά έχετε μάθει ότι η τόλμη θα πρέπει να συνοδεύεται και από διακριτικότητα.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65