Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/07 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/07 Κυριακή

ωροσκοπιο 19/07 Κριός

Μην προσπαθήσετε να κάνετε τους έξυπνους σε μια αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Όσο κι αν νομίζετε ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, θα διαπιστώσετε ότι έχετε μπερδέψει πρόσωπα και πράγματα.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να παραδεχτείτε την άγνοιά σας και να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Αλλά πρέπει να δώσετε προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να παρερμηνευτούν όσα θα πείτε. Ίσως θα ήταν καλύτερα να δείξετε όσα αισθάνεστε με ένα δώρο.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν βγείτε ραντεβού απόψε, μπορεί να δυσκολευτείτε να προσδιορίσετε τι πραγματικά πιστεύετε ή πώς αισθάνεστε για το άλλο άτομο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο 19/07 Καρκίνος

Θα περάσετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα με το ταίρι σας. Απλά προσέξτε μην το αναστατώσετε κατά λάθος με κάτι που θα πείτε, νομίζοντας ότι είναι αστείο. Οι λέξεις αποκτούν διαφορετικό νόημα ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Να το έχετε υπόψιν!

Ωροσκόπιο Λέων

Αν βγείτε ραντεβού σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να μην πάει πολύ καλά. Ένα συγκεκριμένο θέμα συζήτησης θα σας θυμίσει κάτι ή κάποιον από το παρελθόν και να σας προκαταβάλλει αρνητικά απέναντι στο άτομο αυτό. Μην κολλάτε στα παλιά. Κοιτάξτε μπροστά.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι η ερωτική σας ζωή υπάρχει περισσότερο στη φαντασία σας παρά στην πραγματικότητα. Ίσως έχετε καιρό να συναντηθείτε με το ταίρι σας ή έχετε μια σχέση εξ αποστάσεως. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, σήμερα επιβάλλεται να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Παρόλο που θέλετε συνεχώς να μαθαίνετε πράγματα για τον/την αγαπημένο/η σας, είστε και αρκετά επικριτικοί μαζί του/της. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε στη σχέση σας, γιατί τον/την κάνετε να αισθάνεται ανασφαλής. Μην γίνεστε επιθετικοί χωρίς λόγο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ενώ στην επιφάνεια είστε όλο γλύκα με το ταίρι σας, βαθιά μέσα σας το επικρίνετε. Αν και δεν λέτε κάτι, θα το αντιληφθεί και θα αισθάνεται μια αναστάτωση χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει γιατί. Εάν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το ανοιχτά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Σκέψεις ερωτευμένων – Λόγια από γυναίκα

zwdia-66

ωροσκοπιο 19/07 Τοξότης

Αν σκεφτόσασταν να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα στο αντικείμενο του πόθου σας, καλύτερα να το κάνετε με όσο πιο απλά λόγια γίνεται. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι οτιδήποτε εξεζητημένο μπορεί να παρεξηγηθεί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α πρώην επιστρέφει στην ζωή σας. Ενώ για τον εαυτό σας είστε σίγουροι ότι έχετε αλλάξει προς το καλύτερο, δεν μπορείτε να πείτε το ίδιο για εκείνον/η, καθώς σας φαίνεται κάπως απογοητευμένος/η από τη ζωή. Πείτε τα νέα σας και προσπαθήστε να τον/την ενθαρρύνετε.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Παρόλο που δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια και τα θέλετε όλα τέλεια, να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να επικρίνετε τον/την αγαπημένο/η σας για να γίνει όπως νομίζετε ότι θα έπρεπε να είναι. Ίσως το πρόβλημα να μην είναι αυτός/ή αλλά εσείς.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ένας έρωτας από το παρελθόν θα κάνει απροσδόκητα την εμφάνισή του στο διαδικτυακό σας προφίλ. Πιστεύατε ότι δεν θα ξαναβλέπατε ποτέ αυτό το άτομο… Και η σημερινή του εμφάνιση εγείρει διάφορα θέματα που προκαλούν αμηχανία στην τρέχουσα κατάστασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love