Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/12 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 19/12 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Απόψε έχετε όρεξη να μείνετε σπίτι παρά να βγείτε έξω.

Δελεάστε το ταίρι σας να μείνετε μέσα, δημιουργώντας μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα για τους δυο σας. Κάντε το να ξεχάσει εντελώς τον έξω κόσμο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε στο ταίρι σας πώς αισθάνεστε. Θα είστε σε θέση να διατυπώσετε εύκολα τις σκέψεις σας και να θίξετε οποιοδήποτε θέμα. Να θυμάστε να είστε ευγενικοί και όλα θα πάνε καλά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να μην πάρετε ακριβώς αυτό που θέλατε, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας χαλάσει τη μέρα. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι είστε απογοητευμένοι και προχωρήστε παρακάτω. Το μέλλον σας επιφυλάσσει κάτι καλύτερο.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να φανείτε αποφασιστικοί με το ταίρι σας. Πάρτε τον έλεγχο και πείτε του τι ακριβώς θέλετε και πώς το θέλετε. Μην φοβάστε, δεν θα ξενερώσει. Ίσα-ίσα που θα ενθουσιαστεί που θα σας δει έτσι.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αναζητήστε δημιουργικές λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα. Αν εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να βρείτε κοινό έδαφος, εξετάστε πιο προσεκτικά για ποιο πράγμα μαλώνετε. Μπορεί τελικά να διαπιστώσετε ότι πρόκειται για κάτι ασήμαντο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως εξαντλημένοι. Αλλά αν το ταίρι σας έχει περίσσια ενέργεια, αφήστε το να σας παρασύρει με τον ενθουσιασμό του. Αφήστε να σας πείσει να βγείτε έξω. Δεν θα το μετανιώσετε.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προκύπτει μια δύσκολη κατάσταση στη σχέση σας, μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου όλα κυλάνε ομαλά. Να έχετε υπομονή και να ξέρετε ότι θα περάσει. Η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει οποιαδήποτε δυσκολία.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και δείτε πού θα σας οδηγήσουν. Το ταίρι σας μπορεί να έχει κάποιες ιδέες που να θέλει να δοκιμάσει. Αφήστε το να κάνει κουμάντο. Μπορεί να αντιληφθείτε τελικά ότι σας αρέσει πότε-πότε να παίρνετε παθητικό ρόλο στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα εσείς και το ταίρι σας δεν μπορείτε να εναρμονιστείτε με τίποτα. Αντί να πιέζεστε να συμφωνήσετε, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ακολουθήσει ο καθένας το ρυθμό του. Πολύ σύντομα θα επανέλθετε στα κανονικά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Σήμερα δυσκολεύεστε να επικεντρωθείτε σε αυτό που γίνεται τώρα, καθώς το μυαλό σας κατακλύζεται από σκέψεις για το μέλλον. Να θυμάστε ότι κάθε μέρα με το ταίρι σας είναι πολύτιμη, ακόμη και αν είναι συνηθισμένη.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μην αφήνετε τη συναισθηματική σας κατάσταση να σας καταβάλλει σήμερα. Αν χρειάζεστε υποστήριξη, ξέρετε ότι το ταίρι σας θα είναι πάντα δίπλα σας. Πείτε του πώς μπορεί να σας βοηθήσει να επανακτήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν αμφιβάλλατε ποτέ ότι το ταίρι σας σάς εκτιμά, σήμερα θα φανεί με αποδείξεις το πόσα πολλά σημαίνετε για αυτό. Η παρουσία σας στη ζωή του είναι απαραίτητη, ακόμη και αν δεν σας το λέει συνέχεια.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot