Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/05 Δευτέρα

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/05 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εσείς και ο/η σύντροφος σας αλληλεπιδράτε με τους γύρω σας… Ειδικά εάν αντιμετωπίζετε θέματα που έχουν να κάνουν με τον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση.

Να είστε βέβαιοι ότι τα μαθήματα αυτά θα πιάσουν τόπο.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η αντιπαράθεση δεν είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα αλλά αν αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα μπορεί τελικά να φέρει πιο κοντά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας ειδικά εάν αυτό το θέμα σας απασχολεί πολύ καιρό. Εξάλλου το καλύτερο κομμάτι στους τσακωμούς είναι η συμφιλίωση που έρχεται μετά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα προκύπτουν διάφορα αναπάντεχα γεγονότα. Αλλά σκεφτείτε το έτσι: χωρίς ανατροπές η ζωή μας θα ήταν τόσο βαρετή. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος θα δείτε ότι ήταν ό,τι χρειαζόσασταν για να βγείτε από τη ρουτίνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Νομίζετε ότι ξέρετε ακριβώς τι θέλει ο/η σύντροφός σας από εσάς αλλά μπορείτε να γλιτώσετε από πολύ κόπο αν απλά τους ρωτήσετε ευθέως. Από τη στιγμή που και οι δύο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, όλα θα βελτιωθούν.

Ωροσκόπιο Λέων

Αυτό που είναι ωφέλιμο για τη σχέση σας μακροπρόθεσμα μπορεί αρχικά να μην φαίνεται ευχάριστο – μάλιστα μπορεί να φαίνεται εντελώς δυσάρεστο. Ωστόσο, θα σας δώσει ένα στοιχείο για τα αποτελέσματα που θα έχετε μακροπρόθεσμα και μόνο για αυτό θα πρέπει να το συνεχίσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς οι δύο έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός πρόσφατα, αλλά έχετε την αίσθηση ότι μερικές απρόβλεπτες λεπτομέρειες θα μπορούσαν να σας σταθούν εμπόδιο. Μην τις αφήσετε να σας πάνε πίσω. Κρατήστε την αυτοσυγκέντρωσή σας – έχετε σχεδόν φτάσει στο στόχο σας!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μην το θεωρείτε δεδομένο ότι αυτό που επιθυμείτε να συμβεί σε αυτή τη σχέση είναι αυτό που πρέπει πραγματικά να συμβεί. Γιατί δεν αφήνετε το σύμπαν να πάρει τον έλεγχο; Απλά χαλαρώστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

ωροσκοπιο Σκορπιός

Δοκιμάστε να αποδεχτείτε το παρελθόν σας και να το αναγνωρίσετε. Στην αρχή δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είναι πολύ πιο παραγωγικό από το να βγάζετε άθελά τα απωθημένα σας στον εαυτό σας και στον/στη σύντροφο σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις συναισθηματικές αποσκευές.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν μετράτε πάντα την αγάπη με αυτά που σας προσφέρει. Μερικές φορές τη μετράτε ανάλογα με τις θυσίες που πρέπει να κάνετε. Μόλις σταματήσετε να τους δίνετε τόση σημασία, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικές εξαρχής.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορείτε να βάλετε έναν επίδεσμο σε ό, τι σας ενοχλεί ή μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους για να επιλύσετε οριστικά το ζήτημα. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Δικαιούνται να γνωρίζουν τι χρειάζεστε – και τι ψάχνετε.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αποδεχτείτε όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σας – το καλό, το κακό και το άσχημο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Όταν μπορέσετε να αγαπήσετε αληθινά τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι, θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να έρθετε σε επαφή με τα καλύτερα στοιχεία αυτής της σχέσης.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Οι ταινίες και τα περιοδικά σας δίνουν μια εικόνα για το πως θα πρέπει να μοιάζει μια σχέση – και δεν θα έπρεπε. Μόνο εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ξέρετε τι λειτουργεί για σας. Το ίδιο ισχύει για κάθε ζευγάρι σε μια σχέση που λειτουργεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65