Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/06 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/06 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Αναζωογονήστε τον ρομαντισμό στη σχέση σας με κάτι που έχει νόημα μόνο για εσάς τους δύο.

Βρείτε χρόνο εν μέσω μιας γεμάτης μέρας για να τηλεφωνήσετε στον αγαπημένο/η σας μόνο και μόνο για του/της πείτε «σ ’αγαπώ».

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην μένετε σιωπηλοί αν ο/η σύντροφός σας κάνει κάτι που σας ενοχλεί. Βγάλτε το από μέσα σας αντιμετωπίζοντας άμεσα το ζήτημα και τυχόν πληγωμένα συναισθήματα που θα προκύψουν. Μην αφήνετε τη γκρίνια να μένει στη σχέση σας και να τη φθείρει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγες στιγμές για να επικοινωνήσετε αληθινά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αποκαλύψτε τους ένα μεγάλο σας μυστικό ή ακούστε προσεκτικά ένα σημαντικό μήνυμα που έχουν να μοιραστούν μαζί σας.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε μια περαστική κακόκεφη διάθεση. Μοιραστείτε μερικές ξεχωριστές ιδέες με τον/την αγαπημένο/η σας και αφιερώστε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να κάνετε το πάθος την πρώτη σας προτεραιότητα.

Ωροσκόπιο Λέων

Κρατήστε ένα ρομαντικό μυστικό έως ότου ο χρόνος να είναι κατάλληλος για να το μοιραστείτε. Κάποια περίεργη και έντονη διάθεση μπορεί να συμπίπτει με μια μεγάλη έκπληξη. Κάντε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όταν ο/η σύντροφός σας μιλά για σημαντικά θέματα, θα πρέπει να σιωπήσετε και να τον/την ακούσετε. Μην αφήσετε μερικές εκπληκτικές ιδέες να πάνε στράφι.

prodosia

ωροσκοπιο Ζυγός

Αντί να περιμένετε να αλλάξει η διάθεση του/της αγαπημένου/ης σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι που θέλετε πολύ. Γιορτάστε το και σύντομα θα καλυτερέψουν τα πράγματα και για το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα η συνηθισμένη σας ενεργητικότητα φτάνει σε άλλα επίπεδα. Ακόμη και αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν μπορεί να σας προλάβει, μην επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η εσωστρέφεια δε σημαίνει απαραίτητα και γκρίνια. Καθησυχάστε τον/την αγαπημένο/η σας ότι το ότι δε μιλάτε δε σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι κακό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα αφιερώστε την προσοχή σας σε φίλους που έχετε παραμελήσει. Διοργανώστε μια βραδιά με τον/τη σύντροφό σας και έναν/δυο αγαπημένους φίλους και πείτε τα νέα σας.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μην κρύβετε την ευαισθησία σας πίσω από την ασταμάτητη δραστηριότητα. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να μιλήσετε ειλικρινά με τον/την αγαπημένο/η σας για τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να έχετε την τάση να πεισμώσετε και να καθυστερείτε μια κοινή σας δέσμευση. Μην αφήνετε κανέναν να σας πείσει για κάτι τόσο σημαντικό αν δεν είστε βέβαιοι.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia