Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/07 Δευτέρα

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 20/07 Δευτέρα

ωροσκοπιο 20/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα κλίμα αρμονίας στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση, θα διαπιστώσετε ότι όλες σας οι διαφωνίες επιλύονται με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια…

Καθώς είστε και οι δύο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό προσφέρει όλα τα συστατικά για ένα ευχάριστο βράδυ με το αντικείμενο του πόθου σας. Προσκαλέστε το για ένα δείπνο που θα μαγειρέψετε με τα χεράκια σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Υπάρχει μια πολύ χαλαρωτική ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα. Αν έχετε κάποιο ερωτικό ραντεβού, η επιτυχία του είναι δεδομένη. Θα απολαύσετε τη συζήτηση με το συγκεκριμένο άτομο και θα μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο 20/07 Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας προσφέρει αρμονία στις σχέσεις σας. Αν είστε σε μια φρέσκια ερωτική σχέση θα διαπιστώσετε ότι θα ενισχυθεί με διάφορους, ευχάριστους τρόπους. Έχετε πολλά κοινά σημεία και απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ωροσκόπιο Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας αλλά και να του κάνετε καλή εντύπωση. Μπορεί να μην αισθανθείτε αχαλίνωτο πάθος μεταξύ σας αλλά έχετε κάνει μια πολύ καλή αρχή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η μέρα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή. Γενικά, στις σχέσεις σας συνηθίζετε να είστε κυνηγοί… Αλλά σήμερα θα βρεθείτε στην πρωτόγνωρη θέση του θηράματος.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να υποκύψετε στα καπρίτσια του/της συντρόφου σας. Αισθάνεστε την επιθυμία να καλύψετε κάθε του/της ανάγκη και να τον/την κάνετε να νιώσει ασφαλής. Έχετε επίσης όρεξη να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να ακούσετε πιο προσεκτικά όσα έχει να πει ο/η αγαπημένος/η σας. Συνήθως εσείς μονοπωλείτε τις συζητήσεις με τις ιστορίες και τα αστεία σας. Τώρα καταλαβαίνετε ότι έχει κάτι σημαντικό να πει και μπορεί να μην βρίσκει τα κατάλληλα λόγια. Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε «ανάμεσα στις γραμμές».

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο για το οποίο αισθάνεστε έλξη. Τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν με πολλούς τρόπους. Μπορεί να δημιουργήσετε μια σταθερή φιλική σχέση και να είστε ικανοποιημένοι ή ίσως και οι δύο να θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο βαθύ. Όλα εξαρτώνται από εσάς.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 20/07 Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα μαζί συνδυάζοντας τις δεξιότητές σας. Εάν έχετε σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, μην περιμένετε άλλο!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι οιωνοί είναι αρκετά καλοί για οποιεσδήποτε ρομαντικές επαφές θα έχετε σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία στην ερωτική σας σχέση, ειδικά αν αντιμετωπίζατε δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Εναλλακτικά, μπορεί να σας φέρει σε επικοινωνία με κάποιο ξεχωριστό άτομο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάποιο άτομο που αισθάνεται έλξη από εσάς, δεν εκδηλώνεται επειδή δεν θέλει να αισθανθείτε πιεσμένοι… Σε περίπτωση που δεν είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε μια σχέση. Θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα αλλά δεν ξέρει πώς να σας πλησιάσει. Αν αισθάνεστε το ίδιο, πάρτε την πρωτοβουλία για να τον βγάλετε από την δύσκολη θέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia