Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/03 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/03 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να δείξετε ευαισθησία στις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποιον να τον/την ακούσει, κάντε το.

Τον τελευταίο καιρό είχατε πολλά πράγματα στο μυαλό σας αλλά έχετε πολλά να προσφέρετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Να είστε σίγουροι ότι βαδίζετε προς τη σωστή κατεύθυνση στη σχέση σας. Πάντα θα προκύπτουν εμπόδια και δυσκολίες. Συνεχίστε να παλεύετε για την επιδίωξη των στόχων σας και απολαύστε το χρόνο που περνάτε μαζί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι έχετε δίκιο σήμερα. Δοκιμάστε να ακούσετε και την άποψη του/της συντρόφου σας. Αφιερώστε χρόνο για να επεξεργαστείτε όσα σας πει. Μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή οι συνάδερφοί σας είναι η μεγαλύτερη πηγή άγχους σας. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά ζητήματα να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από τον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Μετά από τόσες μέρες, έχετε αρχίσει να ταξιδεύετε νοερά σε μέρη μακρινά. Γιατί δεν προγραμματίζετέ τις επόμενες διακοπές σας με το ταίρι σας; Θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε από την μαυρίλα των τελευταίων ημερών.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει μια δουλειά που αποφεύγατε. Αν χρειάζεστε κάτι να σας ενθαρρύνει, προγραμματίστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με το ταίρι σας όταν τελειώσετε.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι τρέχουσες περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τυχόν εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα. Αν δυσκολεύεστε, ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει. Μαζί θα τελειώσετε πιο γρήγορα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να πάρετε μια χρήσιμη συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο. Ίσως εσείς νομίζετε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί η σχέση σας – αλλά κάνετε λάθος. Η εμπειρία του θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε πολλή αυτοπεποίθηση και φαίνεται σε ό,τι και αν κάνετε. Το ταίρι σας παρατηρεί αυτή τη διαφορά στη συμπεριφορά σας. Όταν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, γίνεστε πιο ελκυστικοί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να ξεπεράσετε τη σημερινή δύσκολη μέρα. Το ταίρι σας μπορεί να περιμένει το χειρότερο… Αλλά θα μπορέσετε να το πείσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μην χάνετε την επαφή σας με τους φίλους σας. Μπορεί να είστε κλεισμένοι όλη μέρα στο σπίτι με το ταίρι σας… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαθαίνετε τα νέα τους. Να επικοινωνείτε μαζί τους τακτικά. Όταν τελειώσουν όλα, θα κανονίσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Παρά τις κρίσιμες στιγμές, το αφεντικό σας δεν σταματάει να έχει απαιτήσεις. Προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και προπάντων να μην έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα από αύριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76