Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/05 Τρίτη

56414-erwtiko-savvatokyriako

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/05 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Ο/Η σύντροφός σας σας θεωρεί εξαιρετικό άτομο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Μην ενδώσετε στην επιθυμία να μονοπωλήσετε τον χρόνο του/ης.

Πότε-πότε μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε χωρίς κοινό γύρω σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η δουλειά και η διασκέδαση είναι σαν το γιν και το γιανγκ. Βεβαιωθείτε ότι η αφοσίωσή σας στη δουλειά σας δεν επισκιάζει το χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Η ισορροπία είναι το κλειδί, οπότε επαναπροσδιορίστε τα καθήκοντά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μένει ελεύθερος χρόνος για διασκέδαση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αισθάνεστε ρομαντικοί; Προσκαλέστε τον/την αγαπημένο/η σας σε μια ρομαντική βραδιά για δύο. Δειπνήστε από το φως των κεριών. Προσφέρετε ο ένας στον άλλον ένα χαλαρωτικό μασάζ. Θυμηθείτε γιατί τους ερωτευτήκατε εξαρχής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τεντωθείτε και φανείτε δραστήριοι σήμερα. Βγείτε από το σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας! Πηγαίνετε για ένα παιχνίδι γκολφ ή για ένα μάθημα τανγκό. Σηκωθείτε από τον καναπέ μια και καλή.

ωροσκοπιο Λέων

Επανασυνδεθείτε με έναν φίλο με τον οποίο έχετε απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει μια πολύ καλή ιδέα για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας. Ακούστε τους προσεκτικά.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το να καταφέρετε να ισορροπήσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν ο/η αγαπημένος/η σας εκνευρίζεται από τη σειρά που έχετε βάλει στις προτεραιότητες σας. Συνεργαστείτε για να βρείτε μια ρεαλιστική λύση για να συμβιβάσετε προσωπική ζωή και δουλειά και βιαστείτε να τη θέσετε σε εφαρμογή.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ο/Η αγαπημένος/η σας θα ωφεληθεί από την επιθυμία σας να βρεθείτε με κόσμο. Αποδεχτείτε μια πρόσκληση σε πάρτι ή διοργανώστε εσείς μια γιορτή. Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά τους για να διασκεδάσετε παρέα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να κατεβάσετε ιδέες με τον/την αγαπημένο/η σας για τις μελλοντικές επαγγελματικές σας επιλογές. Ακούστε ο ένας τις ιδέες του άλλου χωρίς να απορρίψετε καμία αμέσως. Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και παράξενες θεωρίες.

ωροσκοπιο Τοξότης

Τα όνειρα θα παραμείνουν όνειρα, εκτός και αν κάνετε κάτι σήμερα για να το αλλάξετε αυτό. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι χρειάζεστε για να τα κάνετε πραγματικότητα και περιμένετε να σας δώσουν μια ιδέα. Προσφερθείτε να κάνετε το ίδιο για αυτούς.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Παρόλο που το έχετε αφήσει στην άκρη εδώ και καιρό, συνεχίζετε να έχετε έντονα συναισθήματα για αυτό. Διευθετήστε το με ηρεμία.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας για τον/την αγαπημένο/η σας. Συνδεθείτε μαζί τους, διαφορετικά μπορεί να θεωρήσουν ότι αδιαφορείτε για αυτούς. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας περισσότερο από τον εγωισμό σας.

ωροσκοπιο Ιχθύες

Για να καταφέρετε να ισορροπήσετε την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε εξάσκηση. Μπορεί να μην το πετύχετε με την πρώτη, αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν θα πρέπει να χρειάζεται να κλείσει ραντεβού για να σας δει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9