Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/06 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/06 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Υπάρχει ελευθερία στη σχέση σας αρκεί να την αναζητήσετε.

Εξερευνήστε ξεχωριστέςδραστηριότητες ή μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας κάποια χόμπι που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό θέλετε να προσθέσετε μια νέα πτυχή στη σχέση σας. Εξερευνήστε κάποιες ιδέες για ταξίδια ή αναζητήστε εξωτικά μέρη στον τόπο που ζείτε για να βάλετε λίγη ζωντάνια στη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Πάντα η στιγμή είναι καλή για να κάνετε κάτι ανόητο και παιχνιδιάρικο. Ο μαξιλαροπόλεμος ή τα παιχνίδια στην άμμο θα επαναφέρουν τη διασκέδαση και την ανεμελιά στη σχέση σας.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η τάση σας για περιπέτεια μπορεί να συγκρούεται με την ανάγκη σας να αισθάνεστε ασφάλεια. Προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό με τον/τη σύντροφό σας που θα σας καθησυχάσει.

Ωροσκόπιο Λέων

Βγείτε έξω στην πόλη, ακόμη και αν ο/η σύντροφος σας θέλει να μείνετε σπίτι. Αξίζετε λίγο ενθουσιασμό και ο/η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσει την αλλαγή στη διάθεση σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια χαλαρωτική δραστηριότητα και ζητήστε ευγενικά από τον/τη σύντροφο σας να σας κάνει ένα μασάζ. Το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να βγαίνει και στον τρόπο που αλληλεπιδράτε μεταξύ σας, οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να το αποβάλλετε.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μην προσπαθήσετε καν να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε να εκφραστούν. Πείτε στον/στη σύντροφό σας ακριβώς ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η ζωή είναι στο τώρα, οπότε θα πρέπει να το ζήσετε στο έπακρο. Πείστε τον/τη σύντροφό σας να σας ακολουθήσει σε μια μεγάλη καινούρια περιπέτεια, ακόμα και αν δε χρειάζεται παρά μόνο να πάτε μέχρι απέναντι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ενέργειά σας έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα σήμερα. Προσπαθήστε να μη χτυπάτε στους τοίχους καθώς πηγαίνετε από εδώ και από εκεί. Μοιραστείτε την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό σας με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυξήστε ταχύτητα – αρκεί να έχετε δέσει καλά τη ζώνη σας! Πριν περάσετε τη γραμμή τερματισμού, κρατήστε τον/τη σύντροφό σας από το χέρι και ανακηρύξτε τον αγώνα ισόπαλο.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα η πνευματική σας ενέργειαεναρμονίζεται απόλυτα με αυτή του/της συντρόφου σας. Απολαύστε τις πνευματικές αναζητήσεις μαζί ή εξερευνήστε ένα νέο χόμπι. Θα σας φέρει κοντά με τρόπους που δεν φανταζόσασταν καν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι ωραίο να έχετε δίκιο; Δείξτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στο να αποδέχεστε την νίκη σας με ανωτερότητα και στο να τους ρίχνετε αλάτι στην πληγή.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love