Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/07 Τρίτη

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 21/07 Τρίτη

ωροσκοπιο 21/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να εξομαλύνετε πολλές ρωγμές στη σχέση σας – μεγάλες και μικρές. Έχετε κάποιο πρόβλημα ή άλλα άτομα προκαλούν προβλήματα;

Ίσως είναι καλύτερο να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να δημιουργήσετε την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε τι θέλετε από το ιδανικό ταίρι: Χαρακτηριστικά, χόμπι, εμφάνιση, αίσθηση του χιούμορ και άλλα. Ενδεχομένως να συναντήσετε κάποιο που να πληροί σε μεγάλο βαθμό αυτές τις προϋποθέσεις.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τον έρωτα. Έχετε όλες τις προϋποθέσεις για βόλτες στο φεγγαρόφωτο ή δίπλα στη θάλασσα, δείπνα υπό το φως των κεριών ή κάτω από τα αστέρια, όμορφα δώρα. Αν βγείτε ραντεβού, θα περάσετε αξέχαστα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ωροσκοπιο 21/07 Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι για τα κίνητρα του/της συντρόφου σας αλλά το σύμπαν λέει να τον/την εμπιστευθείτε. Ακόμη και αν δεν καταλαβαίνετε γιατί κάνει κάτι, το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τελικά είναι για το δικό σας καλό. Δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν όλα.

Ωροσκόπιο Λέων

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αισθησιακή ατμόσφαιρα για εσάς και το ταίρι σας. Δημιουργήστε ένα χαλαρό περιβάλλον με αρωματικά έλαια και κεριά, πολυτελή μαξιλάρια και ριχταρια και μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να βγείτε και να εξερευνήσετε νέα κοινωνικά περιβάλλοντα. Καλό θα ήταν να σχετίζονται με την τέχνη, τη μουσική,τον κινηματογράφο ή τη φωτογραφία. Χαλαρώστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να το κάνετε απόψε, συνοδεύοντας την εμπειρία με τα αγαπημένα σας φαγητά ως μέρος του σεναρίου. Προσθέστε μερικά αρωματικά έλαια για το μπάνιο, καθώς και πολλά κεριά και σαμπάνια και κάντε τη φαντασίωση πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην αφήσετε αυτή την ημέρα να περάσει, χωρίς να δοκιμάσετε να γράψετε κάποιο ερωτικό ποίημα για τον έρωτα της ζωής σας. Η έμπνευση ξεχειλίζει από μέσα σας. Εκφράστε όσα έχετε στην καρδιά σας και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Εμπρός! Τολμήστε το!

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια αβεβαιότητα σε σχέση με κάποιο ραντεβού απόψε. Θα περάσετε υπέροχα και θα υπάρξουν πολλές ρομαντικές στιγμές. Αλλά ίσως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν όλο αυτό οδηγεί προς μια πραγματική σχέση ή μια γλυκιά φιλία.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 21/07 Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσετε το σωστό είδος προσοχής. Προσπαθήστε να φοράτε ρούχα με απαλά, ημιδιαφανή υφάσματα και να συνοδεύσετε το ντύσιμό σας με ένα σέξι άρωμα.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Προσκαλέστε μερικούς γνωστούς για ένα γεύμα ή πάρτι. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο συγκεκριμένο άτομο να εκτιμήσει ιδιαίτερα τη φιλοξενία και το στιλ σας και να θελήσει να σας ξαναδεί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή θα είναι μια υπέροχη μέρα από κοινωνικής απόψεως. Μπορεί να επικοινωνήσετε με πολλά καινούργια άτομα, που αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε συναισθήματα όπου χρειάζεται. Αλλά μην παρασυρθείτε από ένθερμες υποσχέσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ελαφρώς διαφορετικά αύριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76