Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/03 Κυριακή

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/03 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να ψάχνει για απαντήσεις, που αποδεικνύονται ασαφείς.

Το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν διαφωνήσετε για κάτι με το ταίρι σας σήμερα, μην βιαστείτε να πείτε ότι έχετε δίκιο. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε και τη δική του πλευρά. Ίσως κι εκείνο παραδεχτεί ότι έχετε δίκιο μέχρι κάποιου σημείου.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η ικανότητα που έχετε να κάνετε το ταίρι σας να γελάει, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Αν μια κατάσταση αρχίζει και γίνεται αγχωτική, προσπαθήστε να δείτε την πιο ευχάριστη πλευρά της. Μπορείτε να διαλύσετε την ένταση με ένα αστείο σχόλιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Θα πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε πριν καταφέρετε να το βρείτε. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, πείτε το στο ταίρι σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

Ωροσκόπιο Λέων

Μην μασάτε τα λόγια σας όταν μιλάτε με το ταίρι σας σήμερα. Αν μπείτε κατευθείαν στο θέμα, θα του δείξετε ότι σοβαρολογείτε. Και αν συνεχίσετε με μια πράξη καλοσύνης, θα του δείξετε ότι δεν του κρατάτε κακία για κάτι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν έχετε δώσει κάποιες υποσχέσεις στο ταίρι σας, είναι σημαντικό να τις κρατήσετε. Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι που θα σας βάλει στον πειρασμό να τις αγνοήσετε. Μην το κάνετε.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Πριν αρχίσετε να κάνετε τεράστια βήματα προς μια κατεύθυνση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιο σχέδιο. Το ταίρι σας θα σας υποστηρίξει. Αρκεί να είστε ξεκάθαροι ως προς τι περιμένετε από πλευράς του.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ειδική περίσταση για να κάνετε ένα δώρο στο ταίρι σας. Ας είναι καλά το διαδίκτυο και οι πιστωτικές κάρτες. Αν δείτε σήμερα κάτι που σας αρέσει, μην διστάσετε να το αγοράσετε και να το προσφέρετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να επιτύχετε σήμερα. Αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, θα το κάνετε. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας και ζητήστε την άποψή του. Στη συνέχεια ξεκινήστε να τις πραγματοποιείτε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Για να κατορθώσετε αυτό που πραγματικά θέλετε, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο πειθαρχημένοι. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας ελέγχει. Οι ήπιες υπενθυμίσεις του θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Ξεκινήστε ρομαντικά τη μέρα σας, αφήνοντας ένα ερωτικό σημείωμα δίπλα από την κούπα καφέ του/της συντρόφου σας. Τέτοιες μικρές χειρονομίες θα δείξουν πόσο τον/την σκέφτεστε. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το ξεχάσει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Το ταίρι σας μπορεί να μην σας λέει αυτό που το απασχολεί. Δώστε προσοχή σε άλλα σημάδια που θα προδώσουν τις σκέψεις του. Θα εντυπωσιαστεί μόλις κάνετε αυτό ακριβώς που ήλπιζε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia