Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/07 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/07 Τετάρτη

ωροσκοπιο 22/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό κάνει τον έρωτα εύκολη υπόθεση. Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μια περίοδο πάθους και έντασης.

Μερικές φορές είναι ωραίο να μπορείς να συζητάς με κάποιον, χωρίς να ανησυχείς για κρυμμένα κίνητρα ή να αισθάνεσαι ότι πρέπει να διορθώσεις κάτι.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε στη σχέση σας. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε λεκτική πειθώ για να προωθήσετε τα αιτήματά σας. Ακολουθήστε μια χαλαρή, ευέλικτη και προσαρμόσιμη προσέγγιση.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η μέρα ευνοεί την αποστολή ερωτικών μηνυμάτων σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αποτυπώστε τα συναισθήματά σας με τη μορφή κάρτας, επιστολής, ποιήματος e-mail ή ακόμα και έργου τέχνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο 22/07 Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας σας απαλλάσσει από περιορισμούς που μπορεί να αισθανόσασταν υποχρεωμένοι να τηρείτε στη σχέση σας. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα αρμονίας, που θα σας χαλαρώσει και θα σας ενθαρρύνει να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε όλα τα άσχημα.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να μην βιώνετε έντονα συναισθήματα στη σχέση που έχετε αυτή τη στιγμή. Αλλά το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σίγουρα θα βρείτε τις συζητήσεις σας διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ο έρωτας θα βρει τρόπο να σας εκπλήξει σήμερα. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια διαδικτυακή συνομιλία, σε ένα μάθημα on-line ή να σχεδιάζετε κάποια δραστηριότητα… Όταν ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι το άτομο με το οποίο αλληλεπιδράτε, αισθάνεται πράγματα για εσάς. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία – ευτυχώς.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε κολλήσει στη ρουτίνα και ξεχνάτε ότι η ζωή θέλει και λίγη τρέλα. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τη στάση σας, μπορεί να εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Υπάρχει μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που διευκολύνει τις κοινωνικές συναναστροφές. Οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες: Μπορούν να μιλούν για τον εαυτό τους, τη ζωή, τις χαρές και τις θλίψεις τους. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ερωτική υπόσχεση αν και δεν θα νιώσετε άμεσα χημεία με το συγκεκριμένο άτομο. Δώστε του χρόνο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η ενέργεια της μέρας εξομαλύνει τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρόσφατα βιώσατε μια στιγμή αμηχανίας – κάτι σύνηθες σε μια νέα σχέση – θα τα ξεχάσετε όλα. Μην αφήσετε ένα μικρό συμβάν να καταστρέψει μια δυνητικά υπέροχη σχέση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ο τρόπος για να φτάσετε στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, είναι η συζήτηση. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι το μόνο που χρειάζεται, είναι να πείτε πώς αισθάνεστε. Αλλά αντί να υπερβάλλετε με παθιασμένες δηλώσεις, κρατήστε τα πράγματα απλά.

taro-6-9

ωροσκοπιο 22/07 Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βγείτε ραντεβού το απόγευμα. Υπάρχει μια θερμή ατμόσφαιρα, που βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν αναστολές και καταπραΰνει τις ανησυχίες σας. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εάν καταφέρετε σήμερα να παρευρεθείτε σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε άτομα που κινούνται σε κύκλους στους οποίους πάντα θέλατε να μπείτε. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας βρει γοητευτικούς και θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love