Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/12 Κυριακή

ζωδια-αστρολογια-1

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 22/12 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα ενθαρρύνετε το ταίρι σας να σηκωθεί από τον καναπέ και να σας ακολουθήσει.

Ακόμη και μια βόλτα στη γειτονιά, θα σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα. Με τη σωματική άσκηση θα βελτιώσετε την αντοχή σας και σε άλλους τομείς!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν σήμερα η συμπεριφορά του ταιριού σας σάς φαίνεται κάπως περίεργη, να είστε ανεκτικοί. Μπορεί να του συμβαίνει κάτι, που δεν είναι ακόμη έτοιμο να συζητήσει μαζί σας. Πείτε του ότι πάντα θα είστε δίπλα του.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Συζητάτε εδώ και καιρό για κάτι που θέλετε να κάνετε σπίτι σας. Σήμερα ήρθε η ώρα να σταματήσετε να χρονοτριβείτε και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τις ιδέες σας. Κάντε ένα σχέδιο με το ταίρι σας και ξεκινήστε άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας ξέρει ότι δεν είστε απλά εραστές αλλά και φίλοι. Αν το απασχολεί κάτι που δεν έχει σχέση με εσάς, αφιερώστε χρόνο για να το ακούσετε και να προσφέρετε τις συμβουλές σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Κάποιες φορές, αυτό που θέλει το ταίρι σας περισσότερο από καθετί δεν είναι κάτι χειροπιαστό… Αλλά ο χρόνος και η στοργή σας. Να είστε γενναιόδωροι και με τα δύο σήμερα. Να είστε βέβαιοι ότι θα το εκτιμήσει περισσότερο από οποιοδήποτε υλικό αγαθό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Τα σχέδια σας σήμερα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα θέλατε. Αλλά αν φανείτε ευέλικτοι, θα καταφέρετε και πάλι να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και καταστρώστε ένα διαφορετικό σχέδιο.

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε δημιουργικά, για να βοηθήσετε το ταίρι σας με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αφού εξαντλήσετε τις προφανείς απαντήσεις, θα καταφέρετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν το άγχος της δουλειάς σας εμποδίζει να χαρείτε τη ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μερικές αλλαγές. Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σκέφτεστε. Μπορεί να σας προσφέρει κάποιες συμβουλές που θα σας εκπλήξουν.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα ονειρεύεστε ρομαντικές στιγμές σε εξωτικά μέρη. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πήγατε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας; Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στους κοινούς λογαριασμούς με το ταίρι σας. Βεβαιωθείτε ότι τους διαχειρίζεστε σχετικά δίκαια. Δεν χρειάζεται να τα χωρίζετε όλα στη μέση, απλά να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι και ισότιμοι.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, στα σχέδια που είχατε κάνει για σήμερα. Μόλις ξεπεράσετε την αρχική σας απογοήτευση, θα δείτε ότι η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε ισχυρές απόψεις για πολλά πράγματα… Αλλά σήμερα προσπαθήστε να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Το ταίρι σας έχει πολλά στο κεφάλι του. Δε χρειάζεται επιπλέον πίεση από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia