Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/03 Δευτέρα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/03 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Βεβαιωθείτε ότι η μονομανία σας δεν επηρεάζει αρνητικά το ταίρι σας. Θα πρέπει να κρατάτε σε μια ισορροπία όλες τις δραστηριότητες της ζωής σας.

Παραδώστε του τα ηνία. Ίσως να μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα από εσάς κάποιες καθημερινές προκλήσεις.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η καλή σας ενέργεια και η επαφή με το σώμα σας και τη μητέρα-γη, θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε το δεσμό με το ταίρι σας. Θα έρθετε ακόμη πιο κοντά από όσο είστε. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές δονήσεις της μέρας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να καταλάβετε το ταίρι σας. Εσείς οι δύο λειτουργείτε σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτό προκαλεί το πρόβλημα. Μην αγχώνεστε. Αύριο η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες που δεν περνάνε με τίποτα. Σκεφτείτε κάποια πράγματα που πάντα θέλατε να επιδιορθώσετε στο σπίτι σας και δεν είχατε ποτέ τον χρόνο. Η ώρα θα περάσει σαν νεράκι.

Ωροσκόπιο Λέων

Μόνο και μόνο επειδή είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι αρέσει στο ταίρι σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαυθείτε. Συνεχίστε να προσπαθείτε για τη σχέση σας. Ο/Η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα να είστε προσεκτικοί με την κριτική που ασκείτε και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σιωπήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια πράγματα εν καιρώ.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όλοι έχουν συναισθηματικά απωθημένα. Έτσι είναι η ζωή. Σήμερα σκέφτεστε διαρκώς κάτι που συνέβη στο παρελθόν ή στο παρελθόν του/της συντρόφου σας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε παρακάτω.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα εσείς και το ταίρι σας θα μπείτε σε κλίμα ανταγωνισμού. Είναι λογικό να δημιουργούνται καταστάσεις σαν αυτές σε συνθήκες εγκλεισμού. Με υπομονή και κατανόηση θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το ταίρι σας λατρεύει τον τρόπο που σκέφτεστε αλλά μερικές φορές έχει ανάγκη να σέβεστε την επιθυμία του για ηρεμία και ομαλότητα. Σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε κάπως τους ρυθμούς σας αλλά είναι αδύνατον να σταματήσετε τελείως.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Έχετε εξαιρετικά καλή διάθεση σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με τις καλά επεξεργασμένες ρομαντικές σας ιδέες. Θα αργήσει να ξεχάσει το αποψινό βράδυ!

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα το ταίρι σας θα περιορίσει τις επιλογές σας με έναν τρόπο που θα σας ενοχλήσει, Προσπαθήστε να μην το κάνετε θέμα. Στις σχέσεις πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί και τώρα είναι η σειρά σας να υποχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάποιο άτομο που σχεδόν δεν γνωρίζετε, θα σας δώσει μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τη σχέση σας. Μην εκπλήσσεστε. Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988