Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/07 Πέμπτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 23/07 Πέμπτη

ωροσκοπιο 23/07 Κριός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να είστε πιο σοβαροί με το ταίρι σας. Σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια – αλλά τώρα μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα.

Μια συζήτηση θα πάει καλά και θα καταφέρετε να την οδηγήσετε εκεί που θέλετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Συνήθως είστε άμεσοι και ειλικρινείς, γι’ αυτό μπορεί να εκπλαγείτε με την συμπεριφορά σας σήμερα. Για κάποιο λόγο που δεν μπορείτε να καταλάβετε, διανθίζετε τα πράγματα ώστε να δημιουργήσετε μια πιο επιθυμητή εικόνα του εαυτού σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αλλαγές στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τα κοντινά σας άτομα. Η επικοινωνία είναι περισσότερο ένα παιχνίδι για να δείτε ποιος μπορεί να μαντέψει τα κίνητρα του άλλου, παρά ευχάριστος τρόπος για να περάσετε μαζί την ώρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ωροσκοπιο 23/07 Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματά σας. Μπορεί να καταφέρατε να κρύψετε κάποια πίσω από ένα προσωπείο αδιαφορίας. Το νέο σας φλερτ ωστόσο, μπορεί να δει ξεκάθαρα ότι είστε τρελά ερωτευμένοι μαζί του, ακόμη και αν προσποιείστε ότι δεν σας ενδιαφέρει.

Ωροσκόπιο Λέων

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να ωραιοποιήσετε λίγο τα πράγματα. Για κάποιο λόγο δεν αντέχετε να πιστεύει αντικείμενο του πόθου σας ότι ζείτε μια βαρετή και συνηθισμένη ζωή. Θέλετε να το εντυπωσιάσετε – και θα τα καταφέρετε!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Παρόλο που η ενέργεια της μέρας ευνοεί την ειλικρινή επικοινωνία, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά. Εάν μόλις ξεκινήσατε μια σχέση, μπορεί να μην είστε και τόσο ειλικρινείς μεταξύ σας για διάφορους λόγους. Βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου αισθάνεστε ότι μπορείτε να αποκαλύψετε πολλά – αλλά όχι τα πάντα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι δεν είστε σίγουροι για πώς να προσεγγίσετε ένα θέμα, αν και θεωρητικά πρόκειται για κάτι ευχάριστο. Νιώθετε στην καρδιά σας ότι το νέο σας φλερτ είναι γοητευμένο από εσάς ενώ δεν το έχει πει ξεκάθαρα. Έχετε μια αίσθηση ότι δεν είναι ειλικρινής, παρά το πάθος που βλέπετε στα μάτια του.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η επικοινωνία συνήθως ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα. Αλλά σήμερα, πράγματα που θα έπρεπε να είναι προφανή αγνοούνται τελείως – και η συζήτηση συνεχίζεται για όλα εκτός από το ζητούμενο. Μιλήστε απλά και ξεκάθαρα και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει πιο εσωστρεφείς από το συνηθισμένο. Δεν είναι ότι θέλετε να είστε αινιγματικοί ή να κρύψετε την αλήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά σας αρέσει να παίζετε με πολλές δυνατότητες ταυτόχρονα. Αν πείτε ακριβώς αυτό που εννοείτε, αισθάνεστε ότι οι επιλογές σας θα περιοριστούν δραματικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 DESTE Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος 20

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 23/07 Αιγόκερως

Δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν λαμβάνετε τις πληροφορίες που αναζητάτε, από το άτομο που κάθεται απέναντί σας. Η ενέργεια της μέρας δείχνει ότι παρόλο που η επικοινωνία σας είναι καλή, ελπίζετε να ακούσετε συγκεκριμένα πράγματα. Εκεί βρίσκεται και η ρίζα του προβλήματος.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο μυστηριώδεις. Για κάποιο λόγο, δεν θέλετε το αντικείμενο του πόθου σας να μάθει τα πάντα για εσάς πολύ σύντομα. Έτσι μπορεί να φαίνεστε κάπως διστακτικοί και απόμακροι. Από την άλλη, είστε αποφασισμένοι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε γι’ αυτό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας, καθώς δεν θέλετε με τίποτα να αναστατώσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες. Ωστόσο, η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει να προωθήσετε την άποψή σας, έτσι ώστε να μην αφήσετε αμφιβολίες στο ταίρι σας για τα θέλω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76