Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/03 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/03 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Τα δάκρυα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα σας βοηθήσουν σε τίποτα σήμερα. Τέτοιου είδους παιχνίδια απλά δημιουργούν περισσότερες μελοδραματικές καταστάσεις.

Θα ήταν προτιμότερο να επικαλεστείτε τη λογική πλευρά του/της συντρόφου σας. Θα ανταποκριθεί καλύτερα σε συγκεκριμένα στοιχεία και ιδέες.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν κάτι δε λειτουργεί στη σχέση σας, ξεχάστε το ό,τι και αν είναι. Αρχικά μπορεί να δυσκολευτείτε αλλά μετά θα αισθανθείτε ότι έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σας. Επιπλέον, θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα τη σχέση σας. Αποδίδετε καλύτερα όταν δεν είστε υπερβολικά επιβαρυμένοι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αν ανησυχείτε για κάτι, μην το κρατάτε μέσα σας. Στο τέλος θα αισθάνεστε χειρότερα. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση και θα σας καθησυχάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να αποδειχτούν μη ρεαλιστικά. Θα πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Να είστε ειλικρινείς. Διευθετήστε τις λεπτομέρειες με το ταίρι σας. Μαζί θα βρείτε μια πρακτική λύση.

Ωροσκόπιο Λέων

Ρίξτε μια ματιά στις σχέσεις σας. Τι βλέπετε; Σιγουριά και ασφάλεια ή τοξικότητα και αναταραχή; Αν βλέπετε το δεύτερο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση για να δείτε πώς θα προχωρήσετε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αισθάνεστε ανασφάλεια; Αν απαιτείτε πλήρη επιβεβαίωση από το ταίρι σας, να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να τη βρείτε. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ ταιριάζετε εσείς οι δύο. Η εκτίμηση προς τον εαυτό σας πρέπει πρώτα να προέλθει από εσάς τους ίδιους.

zwdia-zvdia-alex

Ωροσκόπιο Ζυγός

Έχει προκύψει κάποιο ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί άμεσα. Αντί να εκνευρίζεστε και να ξεσπάτε δεξιά και αριστερά, προσεγγίστε την κατάσταση με κατανόηση. Θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν συμπεριφερθείτε με καλοσύνη και προσφέρετε ενθάρρυνση στο ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές, γιατί δεν αργούν. Σήμερα προσπαθήστε να δείτε μια κατάσταση μέσα από τα μάτια του/της συντρόφου σας. Μπορεί να μάθετε κάτι. Μην απορρίπτετε κάτι, επειδή μπορεί να είναι αντίθετο με τις απόψεις σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα το ταίρι σας πει ή κάνει κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα του. Μπορεί να σας αναστατώσει με την καλή έννοια. Μην δώσετε ιδιαίτερή σημασία εκτός και αν η περίεργη συμπεριφορά συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η αλλαγή δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτη από εσάς. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο από ότι συνήθως μέχρι να συνηθίσετε κάτι καινούργιο. Το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σας. Μην παραδίνετε τα όπλα. Κάντε άλλη μια προσπάθεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Δεν συμφωνείτε με το ταίρι σας για το πώς θα πρέπει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για μια ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση για τα κοινά οικονομικά σας. Αν δεν βρείτε κοινό έδαφος, ίσως ήρθε η ώρα να χωρίσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο δεσμός με το ταίρι σας ποτέ δεν ήταν πιο ισχυρός όσο τώρα. Για αυτό ξεχάστε όλες τις ανησυχίες που είχατε κατά καιρούς για τη σχέση σας. Επικεντρωθείτε στο παρόν και στο μέλλον. Το παρελθόν δεν αλλάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia