Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/06 Δευτέρα

ilios-ejagwno-poseidwnas

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/06 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να επιβάλλει την άποψή του με πιο αυστηρό τρόπο από ό,τι θα θέλατε.

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και συμφωνήστε ότι διαφωνείτε, εάν δεν μπορείτε να επιτύχετε κάποιον συμβιβασμό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Διευθετήστε τυχόν διαφορές στη σχέση σας με φιλικό, αποφασιστικό τρόπο. Υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας και προσποιηθείτε ότι η λέξη «όχι» δεν έχει εφευρεθεί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα ό,τι θέλει ο/η αγαπημένος/η σας, εκτός αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο. Να θυμάστε ότι η σχέση σας πρέπει να διέπεται από ισοτιμία και συντροφικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι καλό να βοηθάτε τον/την αγαπημένο/η σας να οργανωθεί… Αλλά όχι αν το μόνο που κάνετε στην πραγματικότητα είναι να επικρίνετε. Προσπαθήστε να δείξετε συμπόνια, όχι να κρίνετε τι είναι σωστό και τι όχι.

Ωροσκόπιο Λέων

Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ιδιωτικές απολαύσεις και τις δημόσιες επιδιώξεις της ευτυχίας. Η σχέση σας σάς κάνει ευτυχισμένους, αλλά και οι φίλοι σας χρειάζονται αγάπη και φροντίδα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή ημέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες, χαλαρές ανταμοιβές. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει στιγμές διασκέδασης με τον/τη σύντροφό σας.

xartomanteia

ωροσκοπιο Ζυγός

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις διάφορες απαιτήσεις του/της αγαπημένου/ης σας με το δικό σας υγιή τρόπο να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Να περιμένετε – και να απαιτείτε – υποστήριξη από τον/τη σύντροφό σας. Εξάλλου έχετε μια ισότιμη σχέση. Ακόμα και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται έναν αξιόπιστο σύντροφο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο κοινός προϋπολογισμός σας προκαλεί περισσότερο άγχος από όσο θα έπρεπε. Επαναξιολογήστε τις προτεραιότητές σας, για να δώσετε στους εαυτούς σας – και τα πορτοφόλια σας – ένα απαραίτητο διάλειμμα.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Όλη η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό, αποδίδει: Έτσι είναι καιρός να γιορτάσετε. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να περάσετε όλη την ημέρα απολαμβάνοντας όσα έχετε επιτύχει μαζί.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου. Και ακόμα κι αν ήταν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη νίκη – έχετε ήδη κερδίσει. Ανταμείψτε τον εαυτό σας με στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε στον/στην αγαπημένο/η σας σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη. Αλλά εξαρτάται από εσάς να αναλάβετε την πρωτοβουλία. Δεν θα το ζητήσει, αλλά θα το εκτιμήσει πραγματικά όταν θα προσφερθείτε να βοηθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love