Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/07 Παρασκευή

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 24/07 Παρασκευή

ωροσκοπιο 24/07 Κριός

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια δυσάρεστη έκπληξη στην ερωτική σας ζωή. Εάν ένα συμβάν σας σοκάρει, μπορεί να αντιδράσετε με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Πριν κάνετε κάτι υπερβολικό, περιμένετε και αφήστε τη ροή των γεγονότων να αποκαλύψει ένα θετικό στοιχείο από το οποίο μπορείτε να πιαστείτε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, έχετε ανάγκη από λίγο ενθουσιασμό. Εάν τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι με δουλειές και υποχρεώσεις, μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγετε από τις ευθύνες και να κάνετε κάτι τολμηρό και διασκεδαστικό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας χρειάζεται θεραπεία. Ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα που και οι δυο σας προσπαθείτε να κρατήσετε κρυμμένα ή τουλάχιστον να τα αγνοήσετε. Μην καθυστερείτε – κάντε κάτι για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο 24/07 Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας δίνει στην ερωτική σας ζωή το πλεονέκτημα του ενθουσιασμού. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πόσο εμπιστεύεστε το άτομο με το οποίο θα βρεθείτε σήμερα. Αλλά ταυτόχρονα το βρίσκετε συναρπαστικό, αινιγματικό, χαρισματικό. Εάν είστε χωρίς σχέση εδώ και καιρό, ίσως να μην μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό.

Ωροσκόπιο Λέων

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να βγείτε και να κάνετε μερικά πράγματα μόνοι. Είναι ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από την σχέση σας, που περνά δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική, ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, η ενέργεια της μέρας θα ζωηρέψει λίγο τα πράγματα. Εάν βλέπετε κάποια προειδοποιητικά σημάδια, να είστε σίγουροι ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο ζήτημα κάτω από την επιφάνεια που μπλοκάρει την μεταξύ σας επικοινωνία. Αυτό θα πρέπει να διερευνήσετε σήμερα.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν αντέχετε άλλο την ρουτίνα που έχει πέσει η σχέση σας. Εάν η σκέψη μιας τόσο βαρετής ζωής σας κάνει να αισθάνεστε τρόμο, πρέπει να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας. Να επανασυνδεθείτε με αυτά που πραγματικά σας ικανοποιούν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εάν προσπαθούσατε να κρατήσετε μια υπόθεση μυστική, σήμερα ενδέχεται να βγουν όλα στη φόρα. Ωστόσο, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα τα αποκαλύψουν: Να αποφασίσετε ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό που πρέπει να το μοιραστείτε. Αν και μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση – θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να πάρετε μια απόφαση για τη σχέση σας. Σας αρέσει η ελευθερία – αλλά θέλετε και έναν άνθρωπο δίπλα σας για τα δύσκολα.  Αυτή τη στιγμή, ίσως είναι καλύτερα να τα βάλετε όλα στην άκρη και να κάνετε ένα διάλειμμα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το ταίρι σας μπορεί να είναι κάπως αναποφάσιστο και ευερέθιστο σήμερα. Αλλά κι εσείς με τη στάση σας δεν διευκολύνετε την κατάσταση. Και οι δύο επιδιώκετε να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που πιστεύετε ότι επιβάλλετε ο ένας στον άλλο. Λίγος χρόνος χώρια θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Θα αποκαταστήσει την σύνδεση με τον εαυτό σας και θα δώσει ώθηση στη σχέση σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 24/07 Υδροχόος

Η μέρα φέρνει μια έκπληξη στη συνάντηση με το τελευταίο σας φλερτ απόψε. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι όπως το φανταζόσασταν. Ωστόσο, θα είναι πολύ καλή παρέα, αν και κάπως εκκεντρική. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε από εδώ και πέρα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή είναι κάπως ασταθής σήμερα. Το ταίρι σας δεν φαίνεται να ξέρει τι θέλει, κάτι που μπορεί να διαταράξει την ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστείτε. Θα πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί σε ό,τι αφορά τις ανάγκες σας, ακόμη και αν γίνετε δυσάρεστοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love