Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/03 Τετάρτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/03 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Μια ασυνήθιστη στοργική χειρονομία μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

Ακόμα και κάνοντας το ελάχιστο, θα εκτιμηθεί η σκέψη και η προσπάθειά σας. Βασιστείτε στη δημιουργικότητά σας για να σας εμπνεύσει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Έχετε τα δικά σας όνειρα και ελπίδες. Παρά ταύτα αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη και το όραμα του/της συντρόφου σας. Συζητήστε μαζί του/της τα επόμενα βήματά σας και πάρτε την άποψή του/της. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σας μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να ανακοινώσετε κάτι από πριν. Απλά ξεκινήστε να συμπεριφέρεστε διαφορετικά. Το ταίρι σας θα παρατηρήσει αμέσως τη διαφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Ξέρετε ήδη την απάντηση. Γιατί, λοιπόν, να χάνετε το χρόνο σας συζητώντας το; Εξάλλου, το ένστικτό σας μπορεί να σας πληροφορήσει με τον καλύτερο τρόπο. Με το χρόνο που θα εξοικονομήσετε από την συζήτηση, θα μπορέσετε να κάνετε άλλα πιο χρήσιμα πράγματα -και διασκεδαστικά.

Ωροσκόπιο Λέων

Μπορεί να είστε με το ταίρι σας εδώ και πολλά χρόνια. Παρά ταύτα, πάντα προκύπτουν δυσκολίες όταν μπλέκονται μαζί οι ζωές δύο ανθρώπων. Προς το παρόν πάρτε τα πράγματα βήμα-βήμα. Προσεγγίστε την κατάσταση με ευγένεια και συμπόνια.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η παθολογική σας περιέργεια δεν ικανοποιείται με τίποτα. Γιατί βασανίζεστε με εικόνες από πρώην του/της συντρόφου σας; Σταματήστε να τα σκέφτεστε. Το ταίρι σας έχει βαρεθεί να απαντάει στις ίδιες ερωτήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ζυγός

Όταν βρίσκεστε με το ταίρι σας, το πάθος είναι στα ύψη – ο υπόλοιπος κόσμος σταματά να υπάρχει. Δεν θα θέλατε να είστε έτσι συνέχεια; Κρατήστε αυτές τις σκέψεις. Χρειάζεστε μια υπενθύμιση όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη σχέση σας. Υπάρχουν συνεχείς εντάσεις και γκρίνια. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με πιο θετική στάση. Μην αφήνετε το βαρύ κλίμα των ημερών να επηρεάσει εσάς και το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ακόμη και αν δεν έχετε πάντα απτές αποδείξεις, ξέρετε βαθιά στην καρδιά σας πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας. Είναι κάτι που γνωρίζετε με όλο σας το είναι. Παρόλο που είναι κάτι που δεν φαίνεται, δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το ταίρι σας ακόμα κατορθώνει να σας εκπλήσσει. Δεν είναι ωραίο να μην βαριέστε ποτέ στη σχέση σας; Εξάλλου, αυτό είναι που την κρατάει ζωντανή. Φροντίστε κι εσείς από τη μεριά σας να μην αφήνετε τη σχέση να βαλτώσει.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Τα ίδια και δοκιμασμένα δεν θα σας προσφέρουν τη λύση τώρα. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να διαχειριστείτε με το ταίρι σας, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Ένας ασυνήθιστος χειρισμός θα βάλει τους δυο σας και πάλι στο σωστό δρόμο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν σας αρέσει να ακούτε κριτική από τους άλλους. Αλλά αν τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεστε σαν ανόητοι, τι περιμένετε; Προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε ή να βρίσκετε τρόπο να την αποφύγετε. Θα πρέπει να δεχτείτε κάποια πράγματα, για αυτό ησυχάστε και ακούστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76