Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/11 Δευτέρα

erwtikes-24214

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/11 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Ας ελπίσουμε ότι είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια γιατί αυτό ακριβώς σας περιμένει σήμερα.

Το ταίρι σας έχει μια έκπληξη για εσάς αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να είναι έτοιμο να σας την αποκαλύψει.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να μη συμφωνείτε σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην μπείτε σε μια διαδικασία επικράτησης και ειδικά για κάτι που δεν είναι και τόσο σημαντικό. Αυτή τη φορά υποχωρήστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην αφήσετε μια ασήμαντη κουβέντα με το ταίρι σας σήμερα να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρότερο. Είναι λογικό να διαφωνείτε για κάποια πράγματα αλλά προσπαθήστε να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα ενδώστε στις δημιουργικές σας παρορμήσεις! Κάντε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα ολοκαίνουργιο στυλ. Ή άντε κάποια ανακαίνιση στο σπίτι σας. Όπως και αν έχει, σήμερα κάντε κάποιες αλλαγές και απολαύστε το.

Ωροσκόπιο Λέων

Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τη σημερινή δύσκολη μέρα. Ξέρετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Αν αρχίσετε να αμφιταλαντεύεστε, τηλεφωνήστε στο ταίρι σας για να σας ενθαρρύνει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Συμβαίνουν τόσα πράγματα στη ζωή σας αυτή την περίοδο, που είναι δύσκολο να τα παρακολουθείτε όλα. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκρίνετε τα προγράμματα σας με το ταίρι σας και να βρείτε χρόνο για να είστε μαζί.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα και οι μικρές λεπτομέρειες θα μπουν στη θέση τους από μόνες τους. Θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα σήμερα, οπότε απολαύστε ένα χαλαρωτικό βράδυ με το ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα κρατήστε χαμηλό προφίλ. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να ζητήσετε χάρες από κανέναν. Η θετική σας ενίσχυση θα προέρθει από το ταίρι σας σήμερα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας έχετε φανεί πολύ τυχεροί στη ζωή σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που σας έχουν δοθεί και να εκτιμήσετε την όμορφη ζωή που έχετε δημιουργήσει μαζί.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν άδικες συμφωνίες. Μέχρι το βράδυ μπορεί να αισθάνεστε τόσο εξαντλημένοι που να θέλετε απλά να χαλαρώσετε στον καναπέ με το ταίρι σας. Ξέρετε ότι θα είναι πάντα πλευρό σας.

xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μην αφήσετε μια διαφωνία με το ταίρι σας σήμερα να τραβήξει πολύ. Προσπαθήστε να βρείτε ένα συμβιβασμό που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Αντί να σπαταλάτε χρόνο καβγαδίζοντας, θα μπορούσατε να άνετε άλλα πιο ευχάριστα πράγματα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ονειροπολείτε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και πριν το καταλάβετε θα έχετε βρεθεί σπίτι με τον/την αγαπημένο/η σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot