Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/12 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 25/12 Τετάρτη

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα δώστε προσοχή στις φλασιές έμπνευσης που θα σας έρθουν. Μια ιδέα που θα έρθει από το πουθενά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο.

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς σημάνει, μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή του/της αγαπημένου/ης σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Βγείτε έξω και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σας. Κρατήστε τα πράγματα απλά: Αρκεί να έχετε τη συντροφιά ο ένας του άλλου και καλή διάθεση. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Πείτε στο ταίρι σας να φάει καλό πρωινό γιατί θα χρειαστεί όλη του την ενέργεια σήμερα. Έχετε τόση ενεργητικότητα που θα είστε σε θέση να κάνετε τις δουλειές μιας εβδομάδας σε μια μόνο ημέρα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Επικεντρωθείτε στα έργα που έχετε ήδη αναλάβει, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αν το ταίρι σας θέλει να το βοηθήσετε σε κάτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο για να το κάνετε σωστά.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να δείξετε τη γενναιοδωρία σας προς τον/τη σύντροφό σας. Κάντε του/της έκπληξη με κάτι που ήθελε και δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει. Οι μικρές χειρονομίες είναι αυτές που κρατάνε μια σχέση ζωντανή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όσες αναποδιές και αν συμβούν σήμερα, το σημαντικό είναι ότι ξέρετε ότι το βράδυ θα είστε συντροφιά με το ταίρι σας. Αφήστε τις θετικές δονήσεις της σημερινής μέρας να σας φτιάξουν τη διάθεση.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι δύσκολο να βρείτε αρκετό χρόνο για να ισορροπήσετε δουλειά, σχέση και τις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτή την εβδομάδα η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη αλλά θα τα καταφέρετε. Απλά χαλαρώστε και βάλτε τα δυνατά σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Βιάζεστε – αλλά το κλειδί για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι η υπομονή. Ο/Η σύντροφός σας δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν αισθάνεται εντελώς έτοιμος/η, αλλά όταν το κάνει θα χαρείτε που του/της δώσατε τον απαιτούμενο χρόνο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μια δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρετε τις τελευταίες μέρες σας προκάλεσε άγχος. Μην το κρατάτε μέσα σας. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας και προσπαθήστε να το ξεχάσετε μέρες που είναι.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο με το ταίρι σας. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, είτε αφορά κάτι διασκεδαστικό είτε κάτι εποικοδομητικό, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα θα καταφέρετε να εξομαλύνετε μια αμήχανη στιγμή με το ταίρι σας αν επιστρατεύσετε το χιούμορ σας. Το να καταφέρνετε να γελάτε μαζί ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η ζωή σας τραβάει προς διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά παρά ταύτα τα καταφέρνετε να διατηρείτε τις ισορροπίες. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βασίζεστε και στη βοήθεια του/της συντρόφου σας. Θα σας υποστηρίξει, αρκεί να το ζητήσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot