Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 26/03 Πέμπτη

erwtikes-15414

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 26/03 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας.

Ξεκινήστε και εκφράστε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Το πιθανότερο είναι ότι το ταίρι σας περίμενε από εσάς να ανοιχτείτε πρώτοι.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εσείς και το ταίρι σας θα διαφωνήσετε έντονα πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Προσπαθήστε να μην το τραβήξετε πολύ. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μην στεναχωριέστε για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα γύρω σας. Αλλάξτε την οπτική σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δείτε την κατάσταση αλλιώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην υπεραναλύετε τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής. Δεν είναι κακό να αφιερώνετε χρόνο για να σκεφτείτε. Αλλά αν πολυσκέφτεστε τα πράγματα, θα αφήσετε απ’ έξω το πιο σημαντικό κομμάτι: Την καρδιά σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα άστρα ευνοούν ιδιαίτερα τις σχέσεις τώρα. Αυτό σημαίνει ότι καλά θα κάνετε να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτήν που μοιράζεστε με το ταίρι σας. Αν υπάρχει κάτι που σας απασχολεί, επιλύστε το εδώ και τώρα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όσο και να προσπαθήσετε, τώρα είναι αδύνατον να ελέγξετε τα γεγονότα στη ζωή σας. Και αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό για ένα τόσο οργανωτικό άτομο όπως εσείς. Προσπαθήστε να μην ρίξετε το φταίξιμο στο ταίρι σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οργανώστε κάτι απολαυστικό με το ταίρι σας σήμερα. Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο και κάντε την αποψινή βραδιά αξιομνημόνευτη.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Είναι δύσκολο για τον καθένα να είναι απόλυτα αποφασισμένος και ανοιχτός, ειδικά στο πλαίσιο μιας σχέσης. Μην περιμένετε από το ταίρι σας να ανοιχτεί τόσο γρήγορα όσο εσείς. Αν χρειαστεί, βοηθήστε το να αποκαλύψει νέες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα θα αλλάξετε άποψη για κάτι. Και μάλιστα θα αρχίσει να μοιάζει πάρα πολύ με τη γνώμη του/της συντρόφου σας πάνω στο ίδιο θέμα. Εσείς οι δύο πραγματικά επηρεάζετε ο ένας τον άλλον. Μην ανησυχείτε. Είναι για καλό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η ενέργειά σας είναι στα ύψη σήμερα. Αξιοποιήστε τη προς όφελος της ερωτικής σας ζωής. Να είστε προσεκτικοί όμως. Όταν πετάτε στα ύψη, η πτώση μπορεί να είναι επώδυνη. Μην το παρακάνετε και εξαντληθείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο Υδροχόος

Η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα είναι γεμάτη ένταση σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταλήξετε σε καβγά. Εκτός αν θα το κάνετε, μόνο και μόνο για να συμφιλιωθείτε μετά στο κρεβάτι.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη σχέση σας. Τα πράγματα θα κυλούν πολύ εύκολα, η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι αβίαστη. Είναι μια καλή στιγμή για να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988