Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 26/11 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 26/11 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Απόψε το βράδυ ανεβάστε την ένταση και δείξτε στο ταίρι σας ακριβώς τι έχετε στο μυαλό σας.

Η τολμηρή σας προσέγγιση δεν θα του αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολιών. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η σχέση με το ταίρι σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Σήμερα θα σας εκπλήξει με μια γενναιόδωρη πράξη που θα σας δώσει έναν ακόμη λόγο για να το αγαπάτε. Βεβαιωθείτε ότι θα εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Μια ζωηρή συζήτηση με το ταίρι σας θα ανάψει τα αίματα. Αλλά αφού είστε εραστές και όχι ανταγωνιστές, θα θέλετε να επιλύσετε τις διαφωνίες σας με έναν δημιουργικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα βγείτε από το καβούκι σας και κάντε κάτι εξωπραγματικό με το ταίρι σας. Μια διανυκτέρευση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ακόμη και αν είναι στην πόλη που μένετε, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το πάθος σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Μετά από μια δύσκολη μέρα, το μόνο που θέλετε είναι λίγη στοργή και φροντίδα και θα τα βρείτε και τα δύο στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης σας. Χαλαρώστε και ανανεώστε την επαφή σας καθώς αφήνετε στην άκρη όλες σας τις έννοιες.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Όλοι αυτοί οι αυταρχικοί άνθρωποι στη ζωή σας, σας έχουν κάνει να αναζητάτε την ανακουφιστική αγκαλιά του/της συντρόφου σας. Προσπαθήστε να τα αφήσετε όλα στην άκρη – κυριολεκτικά. Ίσως ένα σαββατοκύριακο έξω από την πόλη να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Κλείστε τώρα ξενοδοχείο.

zodia-zwdia-88-1

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προγραμματίστε να περάσετε το πρωινό με μια παρέα φίλων. Η ενέργεια που θα πάρετε με την παρουσία τόσων ανθρώπων θα μεταφερθεί και στην προσωπική σας ζωή. Όταν πια θα βρεθείτε μόνοι με το ταίρι σας δεν θα θέλει να φύγει ο ένας από την αγκαλιά του άλλου.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει χαλαρά αλλά δεν θα συνεχίσει έτσι. Το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα αυξάνεται διαρκώς καθώς προχωρά η μέρα και θα φτάσει στο αποκορύφωμά του το βράδυ.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάθε μέρα προκύπτουν καινούργιοι λόγοι που σας κάνουν να αγαπάτε το ταίρι σας όλο και περισσότερο. Απόψε θα κάνει κάτι για εσάς στην κρεβατοκάμαρα που θα σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά κι εσείς για να το αξίζετε!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να σας πει τι θα ήθελε να αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Όταν ξέρετε τι είναι αυτό που θα τον/την κάνει χαρούμενο/η, θα είναι πιο εύκολο να του/της το δώσετε.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τι σημαίνει διασκέδαση αλλά μπορείτε να συμβιβαστείτε σε κάτι που να ικανοποιεί και τους δύο. Για μια φορά, προσπαθήστε να άνετε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Μπορεί τελικά να σας αρέσει.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Βάλτε λίγη φαντασία στην ερωτική σας ζωή, και παρακολουθήστε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας να παίρνει φωτιά. Μπορείτε να υιοθετήσετε όποιο ρόλο θέλετε. Ρωτήστε τον/την αγαπημένο/η σας να σας πει ποιος/ποια θα ήθελε να είναι σήμερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia