Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/01 Δευτέρα

4039299_200802019000_2

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/01 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα δείξετε ευαισθησία στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι ο καθένας από εσάς θεωρεί σημαντικά κάποια πράγματα.

Αν τα δικά του/της διαφέρουν από τα δικά σας, προσπαθήστε να δείξετε λίγο ενδιαφέρον.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν σήμερα κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ερευνήστε το περισσότερο πριν δεσμευθείτε. Η άποψη του/της συντρόφου σας μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε ένα τεράστιο λάθος.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα φανείτε ανοιχτόμυαλοι, αν εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές απόψεις για κάποιο θέμα. Και οι δύο έχετε έγκυρους ισχυρισμούς. Για αυτό αναζητήστε κοινό έδαφος και επιτύχετε συμφωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ωροσκοπιο Καρκίνος

Αφιερώνετε πολλή ενέργεια στη φροντίδα του/της αγαπημένου/ης σας. Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας. Χαλαρώστε με ένα μασάζ και αισθανθείτε να φεύγουν όλα σας τα άγχη. Αύριο θα αισθάνεστε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για όλα.

Ωροσκόπιο Λέων

Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας γεμάτοι ενθουσιασμό, που θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με ένα δύσκολο πρωινό. Ρωτήστε το ταίρι σας αν υπάρχει κάτι στο οποίο να μπορείτε να το βοηθήσετε, καθώς τώρα έχετε αρκετή ενέργεια για δυο άτομα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σοβαρότητα μπορεί να σας συγκρατεί, από το να βγείτε και να κάνετε κάτι που πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε. Αν το ταίρι σας προσπαθεί να σας δελεάσει να το κάνετε, ενδώστε! Δε χρειάζεται να δείχνετε τόση υπευθυνότητα διαρκώς.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε τις ιδέες σας στο ταίρι σας, καθώς είστε πιο ικανοί από ποτέ να περάσετε το μήνυμα σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα ανταποκριθεί με ανοιχτό μυαλό, ακόμη και αν δεν συμφωνεί.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς κίνητρο σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ενέργεια του/της συντρόφου σας. Έχει την ικανότητα να σας ανεβάσει τη διάθεση και να σας εμπνεύσει, προκειμένου να συνεχίσετε να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα έχετε απεριόριστη σιγουριά στις ικανότητές σας. Και γιατί να μην έχετε; Εκτιμήστε τα προτερήματα σας, ίσως δείχνοντας στο ταίρι σας τις ικανότητές σας στην κρεβατοκάμαρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας νομίζοντας ότι δεν τα προλάβετε όλα. Στο τέλος, όμως, θα εκπλαγείτε από το πόσα καταφέρατε. Θα σας μείνει και χρόνος για ένα αυθόρμητο ραντεβού με το ταίρι σας.

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο Υδροχόος

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια σήμερα και αισθάνεστε ότι όλα είναι δυνατά. Μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με το ταίρι σας. Αν δεν αισθάνεται ήδη καλά, μετά από λίγο χρόνο που θα περάσει μαζί σας, θα νιώθει υπέροχα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, για αυτό μη φοβάστε τίποτα. Αν ξέρατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή, τι θα θέλατε να κάνετε; Ίσως ήρθε η ώρα να δείξετε στο ταίρι σας μια άλλη πλευρά του εαυτού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot