Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/03 Παρασκευή

lathi-gynaikwn-ston-erwta

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 27/03 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα θα εντυπωσιαστείτε από το ταίρι σας. Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή του και θα αναλάβει τα πάντα.

Εξάλλου, το ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασιστείτε πάνω του. Μην ξεχάσετε να του πείτε πόσο ευγνώμονες αισθάνεστε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα μπορεί να θυμώσετε με κάτι που θα πει το ταίρι σας. Έχετε δύο επιλογές. Ή να αφήσετε την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου ή να προσπαθήσετε να το ξεχάσετε. Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα, αν ακολουθήσετε τη δεύτερη επιλογή.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τις τελευταίες μέρες έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει την σχέση σας. Δεν πειράζει. Και η καριέρα σας είναι σημαντική. Εξάλλου, θα μπορέσετε να επανορθώσετε αργότερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ωροσκοπιο Καρκίνος

Τον τελευταίο καιρό εσείς και το ταίρι σας δεν συμφωνείτε σχεδόν σε τίποτα. Σταματήστε να το πηγαίνετε γύρω-γύρω και απλά συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Και μετά κάντε κάτι που να αρέσει και στους δύο. Παραγγείλετε μια πίτσα και δείτε μια ταινία.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη ευελιξία στη σχέση σας. Όσο πιο ανοιχτοί και ευπροσάρμοστοι είστε, τόσο καλύτερα θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το ταίρι σας έχει μια «καταπληκτική» ιδέα και δεν σταματά να μιλάει για αυτήν. Εσείς από την άλλη μεριά, δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την επικριτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δοκιμάστε να το ακούσετε. Η ιδέα του μπορεί να μην είναι τόσο τρελή όσο νομίζετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κατανοήσετε τους άλλους, είναι να κατανοήσετε πρώτα τον εαυτό σας. Θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε εσείς, προκειμένου να απαιτείτε το ίδιο από το ταίρι σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν βρίσκεστε σε δίλημμα για κάτι που αφορά τη σχέση σας, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου. Θα σας ακούσει με προσοχή και θα σας προσφέρει το απόσταγμα εμπειριών ζωής.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και απολαμβάνετε την παρέα μεταξύ σας. Έχετε φτάσει στο σημείο όπου σχεδόν τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Απόψε, δεν χρειάζεται να μιλήσετε πολύ.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Εσείς και το ταίρι σας έχετε όρεξη για ένα ξεχωριστό δείπνο. Γίνετε δημιουργικοί. Βρείτε μια πρωτότυπη συνταγή στο ίντερνετ και προσπαθήστε να την μαγειρέψετε παρέα. Στρώστε το καλύτερό σας σερβίτσιο και δειπνήστε με κάθε επισημότητα.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Μοιραστείτε όλες τις τρελές ιδέες σας με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να εκπλαγείτε, όταν ανακαλύψετε ότι δεν είστε οι μόνοι με τόσο εξωφρενικές ιδέες. Εξάλλου, είναι καλό να είστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν σήμερα βρεθείτε να μετράτε καθετί που λέει και κάνει το ταίρι σας, σταματήστε. Σκεφτείτε καλά τις προσδοκίες που έχετε. Μήπως του ζητάτε πολλά; Μήπως τελικά έχετε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67