Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/30 Σάββατο

agapi-einai-arketi

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 28/30 Σάββατο

ωροσκοπιο Κριός

Κάτι μεγάλο θα συμβεί σήμερα και θα πρέπει να το διαχειριστείτε.

Και αυτό γιατί το ταίρι σας μπορεί να μην είναι σε θέση να διακρίνει το πρόβλημα. Προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε όσο πιο άμεσα μπορείτε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι μια καλή στιγμή για ένα ξεχωριστό ραντεβού με το ταίρι σας – στο σπίτι σας! Στρώστε το καλό τραπεζομάντηλο και βγάλτε το ακριβό σερβίτσιο. Ανάψτε κεριά. Βάλτε ρομαντική μουσική. Έχετε ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε καλά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι πιθανό οι υποχρεώσεις να σας κρατάνε μακριά από τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Τώρα που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να είστε τόσο δραστήριοι, είναι καλή ευκαιρία να επανορθώσετε. Περάστε όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορείτε με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ωροσκοπιο Καρκίνος

Είστε γεμάτοι θετική ενέργεια τώρα. Είστε το κατάλληλο άτομο για να ανεβάσετε τη διάθεση του/της συντρόφου σας, που κινδυνεύει να πέσει σε κατάθλιψη λόγω της κατάστασης.

Ωροσκόπιο Λέων

Δεν είναι η ιδανικότερη στιγμή για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Σύντομα εσείς οι δύο θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα. Τώρα, όμως, οποιαδήποτε συνομιλία μπορεί να βγει εκτός ελέγχου.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Οποιαδήποτε κριτική κάνετε τώρα στο ταίρι σας, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Προσπαθήστε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, όσο δύσκολο και αν σας είναι. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιο σχόλιο, κάντε το σε μερικές μέρες.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάποιο αναπάντεχο e-mail ή μήνυμα που θα λάβετε από το ταίρι σας σήμερα, θα συνταράξει τον κόσμο σας. Με την καλή έννοια. Να περιμένετε ότι για την υπόλοιπη μέρα, τα πόδια σας δεν θα πατάνε στη γη.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στην ερωτική σας ζωή. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και απαλή μουσική και χαρείτε τον έρωτά σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δεν έχετε όρεξη για οτιδήποτε απαιτεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Από την άλλη πλευρά, το ταίρι σας έχει βάλει σκοπό να αναδιοργανώσει όλο σας το σπίτι. Εξηγήστε του πώς αισθάνεστε και αποσυρθείτε. Υποσχεθείτε ότι θα επανορθώσετε μια άλλη μέρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα ευνοεί την γραπτή επικοινωνία. Έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τον εαυτό σας δημιουργικά και ξεκάθαρα. Γιατί δεν γράφετε ένα ερωτικό γράμμα στον/στην σύντροφό σας; Θα είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

tarw-zwdia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Η ενασχόληση με τα οικονομικά ζητήματα δεν είναι ποτέ ευχάριστη. Δεν μπορείτε όμως να την αναβάλλετε περισσότερο. Καθίστε κάτω με το ταίρι σας και συζητήστε τα πράγματα ήρεμα και πολιτισμένα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Έχετε την επιθυμία να κάνετε τον κόσμο ομορφότερο για εσάς και το ταίρι σας. Είναι η ιδανική στιγμή για ένα ξεχωριστό δώρο ή μια ρομαντική χειρονομία. Ας είναι καλά τα διαδικτυακά καταστήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra