Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 29/03 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 29/03 Κυριακή

ωροσκοπιο Κριός

Είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια σήμερα και σας περισσεύει λίγη και για το ταίρι σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα δώρο ή να μαγειρέψετε ένα περίπλοκο φαγητό για να το ευχαριστήσετε.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα μπορεί να σας στοιχειώσουν αύριο. Μην αφήσετε την ενέργεια της μέρας να σας σπρώξει πιο γρήγορα από όσο μπορείτε να πάτε. Περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε τελείως έτοιμοι.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε μερικές συμβουλές από τους φίλους σας. Θα σας μιλήσουν ξεκάθαρα και θα σας δώσουν μερικές πολύ καλές ιδέες. Αφήστε τα λόγια τους να κατακάτσουν μέσα σας πριν ενεργήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σκέφτεστε σε γρήγορους ρυθμούς σήμερα και μπορείτε να ανταπεξέλθετε εύκολα σε οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει. Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις.

Ωροσκόπιο Λέων

Θα μάθετε κάτι καινούργιο για το ταίρι σας που θα σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα σήμερα. Αισθάνεστε ότι ερωτεύεστε τον/τη σύντροφο σας από την αρχή. Θα θυμάστε την αποψινή βραδιά για πολύ καιρό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αισθάνεστε περισσότερο αφοσιωμένοι από ποτέ στη σχέση σας. Αισθάνεστε κάτι ανάλογο και από το ταίρι σας. Είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο Ζυγός

Δεν σκέφτεστε τίποτε άλλο πέρα από τη σχέση σας τώρα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε διάφορες επιλογές. Διατηρήστε την αυτοσυγκέντρωσή σας και βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας είναι με το μέρος σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αισθάνεστε αρκετά σίγουροι για αυτά που θέλετε. Τώρα επιθυμείτε να στρέψετε όλη σας την προσοχή προς το ταίρι σας. Το πιθανότερο είναι ότι χρειάζεται περισσότερα πράγματα από όσα νομίζει, για αυτό μην ρωτάτε τι να κάνετε. Κάντε αυτό που πιστεύετε εσείς ότι θέλει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αισθάνεστε πιο δραστήριοι από ότι συνήθως (ίσως και λίγο πιο επιθετικοί). Κατά συνέπεια μπορεί να εκπλήξετε το ταίρι σας με μια διαφορετική συμπεριφορά προς τη σχέση σας. Το πιθανότερο είναι ότι όλα θα έχουν θετική κατάληξη και για τους δυο σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Να είστε προετοιμασμένοι για μια προστριβή ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να είναι κάτι μικρό αλλά μπορεί και να είναι ένα σημάδι μιας ακόμη μεγαλύτερης ρήξης στο μέλλον. Δείτε πώς θα μπορέσετε να εναρμονίσετε τη δουλειά με τα προσωπικά σας.

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο Υδροχόος

Πάντα είστε γεμάτοι ωραίες ιδέες. Σήμερα, όμως, έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας. Ανυπομονείτε να τις πραγματοποιήσετε. Δείτε αν το ταίρι σας είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο και στη συνέχεια προχωρήστε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να κολλήσετε σε διάφορες λεπτομέρειες στη σχέση σας, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο και για άλλους ανθρώπους. Μην περιμένετε όμως ότι θα μπορείτε να διατηρήσετε την προσοχή σας σε αυτούς όσο θα έπρεπε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9