Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 29/09 Τρίτη

erwtiki-astrologia

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 29/09 Τρίτη

ωροσκοπιο 29/09 Κριός

Αν ψάχνετε σχέση, πρέπει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Η σημερινή ενέργεια σας παρακινεί να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει.

Οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα θα σας φέρει πιο κοντά στον έρωτα των ονείρων σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας φέρνει πολλές εκπλήξεις στο δρόμο σας. Αλλά η μεγαλύτερη από όλες, θα είναι η γνωριμία με ένα άτομο που σας θυμίζει μια μεγάλη αγάπη από το παρελθόν. Το κλειδί είναι να είστε ο εαυτός σας. Εάν είναι γραφτό να συμβεί κάτι μεταξύ σας, θα συμβεί.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Η μέρα φέρνει μια υπέροχη έκπληξη. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι για τη μοναδική εμπειρία που πρόκειται να βιώσετε. Ωστόσο, φτάνετε σε ένα μεταίχμιο και το πεπρωμένο σας ανοίγει ένα καινούργιο μονοπάτι. Και δεν θα το περάσετε μόνοι… Αλλά με κάποιον/α πολύ ξεχωριστό/ή στο πλευρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ωροσκοπιο 29/09 Καρκίνος

Η ξεχωριστή σας προσωπικότητα προσελκύει διάφορους τύπους ανθρώπων. Και σήμερα είναι πιθανό να γοητεύσετε κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς. Στην αρχή μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση και να το βρείτε ενοχλητικό. Αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα ετερώνυμα όντως έλκονται.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται λίγο περίεργα στην ερωτική σας ζωή τώρα. Είναι λες και οι άνθρωποι γύρω σας προέρχονται από άλλο πλανήτη. Τι επίπτωση έχει αυτό σε εσάς; Περνάτε από διαφορετικά συναισθήματα αλλά τελικά διασκεδάζετε όσο ποτέ. Να είστε αυθόρμητοι και να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η μέρα φέρνει την επιθυμία να δημοσιοποιήσετε κάτι μοναδικό για την σχέση σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι χαίρονται και θεωρούν ότι είστε μαζί γιατί απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Όταν αποκαλύψετε έναν άλλο λόγο που σας συνδέει τόσο, οι φίλοι σας μπορεί να εκπλαγούν.

xartomanteia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εάν ο/η αγαπημένος/η σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα, μην ανησυχήσετε. Μπορεί απλώς να χρειάζεται λίγο χώρο για να ασχοληθεί με τα δικά του θέματα. Θα επιστρέψει αργότερα, αφού έχει ικανοποιήσει την ανάγκη του. Επωφεληθείτε για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο μυαλό σας μια παλιά ερωτική φλόγα. Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θέλετε να συναντήσετε ξανά, που πάντα σας κάνει να νιώθετε καλά. Το πεπρωμένο μπορεί να το φέρει πίσω στη ζωή σας, να δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την υπέροχη σχέση σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή ενέργεια φέρνει την παρόρμηση να εξερευνήσετε μία ή περισσότερες από τις πιο περίεργες πλευρές της προσωπικότητάς σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να δοκιμάσει καινούργια πράγματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο 29/09 Αιγόκερως

Η μέρα θα αναδείξει κάποια παράξενα χαρακτηριστικά του ταιριού σας. Αν νομίζατε ότι το ξέρετε από την καλή και από την ανάποδη, θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε λάθος. Είτε εγκρίνετε την τελευταία του τρέλα είτε όχι, απλώς αποδεχτείτε ότι δεν τα ξέρετε όλα!

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Εσείς και ο/η αγαπημένος σας αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό. Όσο περισσότερα πράγματα κάνετε παρέα, τόσο το καλύτερο. Δοκιμάστε μια ξεχωριστή εμπειρία, θα έρθετε πιο κοντά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η σημερινή ενέργεια σας κάνει να θέλετε να γιορτάσετε τη σχέση σας διαφορετικά. Εάν δεν αντέχετε τα ίδια μέρη και τα ίδια πράγματα, δοκιμάστε κάτι ξεχωριστό. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, ενώστε τις δυνάμεις σας για να κάνετε κάτι που μόνο ονειρευόσασταν μέχρι τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76