Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 30/01 Πέμπτη

erwtikes-22314

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 30/01 Πέμπτη

ωροσκοπιο Κριός

Σας φαίνεται καλή ιδέα να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειες σας. Το ίδιο μπορεί να αισθάνεται και το ταίρι σας.

Δεν χρειάζεται καν να το συζητήσετε μεταξύ σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος από τους δυο σας να κάνει το πρώτο βήμα.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Είναι λογικό να έχετε ανάμεικτα συναισθήματα για την επιτυχία (ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τη θέλετε). Για αυτό μην αγχώνεστε ανδεν ξέρετε πώς ακριβώς να την διαχειριστείτε. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας, ώστε να μπορέσει να σας βοηθήσει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αυτό που χρειάζεστε εσείς οι δύο για να ανάψουν τα αίματα είναι μια αυθόρμητη δραστηριότητα. Οι χαλαρές συζητήσεις για τα προσωπικά σας ζητήματα θα βοηθήσουν επίσης. Κάντε οτιδήποτε μπορεί να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον σας και να σας σηκώσει από τον καναπέ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο Καρκίνος

Όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, δείτε το ως δώρο από το σύμπαν. Σίγουρα, μπορεί να προκύψουν κάποια τεχνικά θέματα αλλά μην ανησυχείτε. Το βασικό είναι ότι δίνεται σε εσάς και το ταίρι σας μια σπουδαία ευκαιρία.

Ωροσκόπιο Λέων

Μερικές φορές αναρωτιέστε πώς μπορέσατε να τα φτιάξετε με αυτό το κελεπούρι. Το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και το ταίρι σας για εσάς. Δεν είναι λογικό, να φέρεστε τόσο όμορφα ο ένας στον άλλον;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για λίγο τις προσδοκίες που έχετε από μια σχέση. Αντ’ αυτού, εξετάστε τις απόψεις σας σχετικά με τον τρόπο που αλληλεπιδράτε εσείς και το ταίρι σας. Τι αλλαγές πρέπει να γίνουν;

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, ποιες καταστάσεις και καθήκοντα σας δυσκολεύουν; Αν έχετε μια ξεκάθαρη αίσθηση του ποιοι είστε και με τι έχετε να κάνετε, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν. Η αντίδρασή σας θα είναι περισσότερο αποτελεσματική.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αλλάξτε διάθεση και βγείτε εκεί έξω. Έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν εσείς καιτο ταίρι σας διασκεδάσατε με τους φίλους σας. Βγείτε με την παρέα σας και θυμηθείτε πόσο σπουδαίους ανθρώπους έχετε στη ζωή σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ενστερνιστείτε τo αναπάντεχο με χαρά. Και μετά προσποιηθείτε τους έκπληκτους από όλα τα δώρα που σας στέλνει το σύμπαν. Ακούσατε καλά; Το ταίρι σας μόλις είπε ότι έχει κλείσει εισιτήρια για Χαβάη;

taro-6-9

ωροσκοπιο Αιγόκερως

Πόσο ακριβώς χώρο για ελιγμούς έχετε εσείς οι δύο στη σχέση σας; Η απάντηση είναι ότι έχετε πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε, ειδικά αν δείτε αυτή την κατάσταση με μια φρέσκια ματιά. Ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν δεν αισθάνεστε καλά με κάτι, γιατί λέτε στο ταίρι σας το αντίθετο; Προσέξτε και παραδεχτείτε τι αισθάνεστε, γιατί διαφορετικά μπορεί να σας ξεφύγει κάτι που μετά δεν θα μπορείτε να διορθώσετε με τίποτα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είστε αρκετά εσωστρεφείς. Ήρθε, όμως, η ώρα να βγάλετε στην επιφάνεια κάποια από τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αν εκθέσετε την πιο απόκρυφη πλευρά του εαυτού σας, θα αισθανθείτε κι εσείς πολύ πιο χαλαροί.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988