Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 30/03 Δευτέρα

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 30/03 Δευτέρα

ωροσκοπιο Κριός

Σήμερα είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια. Αισθάνεστε έτοιμοι να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας;

Είναι μια καλή στιγμή για να του προσφέρετε ένα δώρο ή να του μαγειρέψετε κάτι ξεχωριστό.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μην φοβηθείτε να κάνετε μια ξαφνική αλλαγή σχεδίων. Αν η ταινία που είχατε σκοπό να δείτε δεν σας αρέσει, επιλέξτε κάτι άλλο. Αν δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε, παραγγείλετε φαγητό απέξω. Αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι σας αρέσει.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αυτή η μικρή κρυφή ελπίδα που είχατε για τη σχέση σας – γιατί τόση μυστικότητα; Αν την πείτε δυνατά, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Δοκιμάστε για αρχή να την ψιθυρίσετε στον εαυτό σας. Μετά, μοιραστείτε την με κάποιον φίλο ή ακόμη και με το ταίρι σας. Γιατί όχι;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ωροσκοπιο Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας είναι ανεξέλεγκτα τώρα και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε. Χαλαρώστε λίγο και σκεφτείτε σοβαρά. Σε ό,τι αφορά το ταίρι σας, καλύτερα να κάνετε ερωτήσεις παρά να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ωροσκόπιο Λέων

Σας αρέσει να βγαίνετε με το ταίρι σας. Τώρα που δεν έχετε αυτή την επιλογή, ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Παίξτε ένα επιτραπέζιο για να ακονίσετε το μυαλό σας. Δείτε ένα ντοκιμαντέρ ή διαβάστε ποίηση.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Βρίσκεστε σε ένταση σήμερα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο να προκύψουν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Στο χέρι σας είναι αν θα εκτονώσετε όλη αυτή την ένταση προς μια άλλη κατεύθυνση… Προς την κρεβατοκάμαρα για παράδειγμα.

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Ζυγός

Λίγες αμοιβαίες υποχωρήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, μπορεί να οδηγήσουν σε έναν ωραιότατο συμβιβασμό. Κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τους καβγάδες. Δεν θα θέλετε να είστε μαλωμένοι και κλεισμένοι μέσα στο ίδιο σπίτι.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάντε κάτι για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας σήμερα. Σε περιόδους σαν αυτή μεγεθύνονται τα πάντα, ακόμη και το παραμικρό έχει σημασία. Φτιάξτε του το αγαπημένο του γλυκό ή δείτε μαζί μια ταινία που του αρέσει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Αισθάνεστε την επιθυμία να ταξιδέψετε. Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον υπό τις παρούσες συνθήκες. Γιατί δεν κάθεστε να οργανώσετε τις φωτογραφίες και τα ενθύμια από τα ταξίδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας; Θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αυτές οι μέρες που μένετε σπίτι με το ταίρι σας, είναι ένα στοίχημα για τη σχέση σας. Όταν δεν υπάρχουν οι περισπασμοί της καθημερινότητας, είναι πιο εύκολο να επικεντρωθείτε σε λεπτομέρειες. Τώρα θα φανεί αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω.

xartomanteia

ωροσκοπιο Υδροχόος

Έχετε μπουχτίσει να κάνετε τα πάντα με το ταίρι σας αυτές τις μέρες. Χωριστείτε για λίγο, ακόμη και αν βρίσκεστε στο ίδιο σπίτι. Ας ασχοληθεί ο καθένας με ό,τι τον ευχαριστεί. Όσο και αν αγαπιέστε, χρειάζεστε και τον προσωπικό σας χώρο.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ξέρετε ότι τίποτα στον έρωτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Αλλά και τόσες αποχρώσεις του γκρι, δημιουργούν σύγχυση ακόμη και σε εσάς που είστε τόσο ανοιχτόμυαλοι. Δεν είναι κακό να ζητάτε επεξηγήσεις όταν πρέπει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw