Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/01 Παρασκευή

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/01 Παρασκευή

ωροσκοπιο Κριός

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να συζητήσετε με το ταίρι σας τα σχέδια σας για τις επόμενες εβδομάδες.

Μιλήστε για τα ραντεβού σας και οτιδήποτε άλλο έχετε προγραμματίσει. Και το βασικότερο! Αφήστε κάποια κενά για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε!

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με τις παραξενιές του/της συντρόφου σας. Όλοι έχουν τις εκκεντρικότητες τους, ακόμη κι εσείς. Επικεντρωθείτε στα πλεονεκτήματα του/της και ελαχιστοποιήστε την ενόχληση σας για τα μειονεκτήματα του/της.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε φιλοσοφικές τάσεις σήμερα και θέλετε να εξερευνήσετε νέες ιδέες. Αν θέλετε μια διαφορετική προοπτική, νοικιάστε μερικές ξενόγλωσσε ταινίες και δείτε τις με το ταίρι σας. Στη συνέχεια κάντε μια συζήτηση πνευματικού περιεχομένου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-9-zvdia-9

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα σκέφτεστε πολύ τα οικονομικά σας. Αν έχει περάσει καιρός από τότε που συζητήσατε για αυτά τα θέματα με το ταίρι σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επαναφέρετε το ζήτημα. Ακόμη και να έχετε χωριστούς λογαριασμούς, είναι καλό να ξέρετε ότι σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο.

Ωροσκόπιο Λέων

Κάποιες φορές χρειάζεται να βάλετε στην άκρη το προσωπικό σας συμφέρον και να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι καλό για τη σχέση σας. Αν συνεργαστείτε με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και θα αισθανθείτε πιο χαρούμενοι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα το ταίρι σας μπορεί να σας παρουσιάσει μια ιδέα που σας φαίνεται εξωπραγματική. Πριν την απορρίψετε, επεξεργαστείτε την λίγο. Μπορεί τελικά να αποφασίσετε ότι θέλετε να τη δοκιμάσετε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα τα βλέπετε όλα θετικά. Εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε μια όμορφη, χαλαρή μέρα παρέα. Διαβάστε το βιβλίο σας, δείτε μια ταινία και ολοκληρώστε τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει στη μέση.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καλό θα είναι να σκέφτεστε πάντα πριν μιλήσετε – και ειδικά σήμερα. Ένα αναπάντεχο ξέσπασμα προς το ταίρι σας κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, μπορεί να αποκαλύψει πράγματα που δεν είχατε ποτέ σκοπό να φανερώσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σχέση σας με το ταίρι σας εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Μια δύσκολη συζήτηση γίνεται ο καταλύτης για μια αναγκαία αλλαγή. Κάθε εμπόδιο που ξεπερνάτε μαζί, κάνει το δεσμό σας πιο ισχυρό.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Κάποια οικονομικά ζητήματα δημιουργούν διενέξεις στη σχέση σας. Ο καθένας από εσάς έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το πόσα χρήματα θέλει να αποταμιεύει και πόσα να ξοδεύει. Μπορεί να μην φτάσετε σε μια συμφωνία σήμερα αλλά αν το συζητήσετε θα κάνετε μια καλή αρχή.

dream

ωροσκοπιο Υδροχόος

Η ενέργεια σας είναι στα ύψη σήμερα. Το ταίρι σας θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας, καθώς τρέχετε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Μην το πιέσετε πολύ και φροντίστε να αφήσετε ένα κενό το απόγευμα για να χαλαρώσετε παρέα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μετά από τόση σκληρή δουλειά, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να μοιραστείτε τα όνειρα σας με το ταίρι σας. Πείτε του τι σκέφτεστε όταν σας βλέπει να ονειροπολείτε. Μπορεί να έχετε τις ίδιες κρυφές επιθυμίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988