Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/03 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

Ερωτοσκόπιο ωροσκοπιο 31/03 Τρίτη

ωροσκοπιο Κριός

Η σημερινή είναι τέλεια μέρα (ή νύχτα) για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και αυθόρμητο με το ταίρι σας.

Είναι μια από αυτές τις μέρες που το ταίρι σας ευχαριστεί την τύχη του που σας έχει στο πλευρό του.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πού έπιασε φωτιά; Το ταίρι σας κινείται σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς σήμερα, ενώ εσείς θέλετε να πάτε με το πάσο σας. Αντί να τσακωθείτε, ας κάνει ο καθένας αυτό που θέλει και με τον τρόπο που επιθυμεί. Αργότερα θα συγκρίνετε τις εμπειρίες σας.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ξεχάστε την παθητική στάση. Μην ξαναπείτε «ας κάνουμε ό,τι θες εσύ». Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και σκεφτείτε κάτι όμορφο και διασκεδαστικό για να κάνετε με το ταίρι σας. Πάρτε επιτέλους μια πρωτοβουλία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Καρκίνος

Σήμερα δεν μπορείτε να ανεχτείτε από κανέναν – ούτε καν από το ταίρι σας – να σας πει τι να κάνετε. Ακόμη και αν το πει με τον πιο ευγενικό τρόπο. Φροντίστε τουλάχιστον να μην φανείτε αγενείς. Ευχαριστείτε το για την πρόταση.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα είναι η πιο ιδανική στιγμή για να σας πει το ταίρι σας το πιο τρελό του σχέδιο. Είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και αλλαγές και η αντίστασή σας είναι μειωμένη. Εξάλλου, μπορεί να πρόκειται για κάτι πολύ καλό.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Είναι εύκολο να βάζετε στην άκρη μικρά οικονομικά θέματα που προκύπτουν κάθε λίγο. Αλλά αν συνεχίζουν να μαζεύονται, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και τριγμούς στη σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και το ταίρι σας κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.

prodosia

Ωροσκόπιο Ζυγός

Πιστεύετε ότι λίγος ανταγωνισμός δεν κάνει κακό. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια τέτοιου είδους διάθεση αυτή τη στιγμή. Αν πρόκειται να μπείτε σε μια τέτοια κατάσταση με το ταίρι σας, βεβαιωθείτε ότι αν χάσετε θα το δεχτείτε με αξιοπρέπεια.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιες φορές, μια σύγκρουση μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να εκτονωθεί μια κατάσταση. Αλλά αν εσείς και το ταίρι σας εμπλακείτε σε μια διένεξη σήμερα, δεν θα έχει καλή κατάληξη. Αν προκύψει κάποιο ζήτημα, προσδιορίστε το, υποσχεθείτε ότι θα το σκεφτείτε και συζητήστε το αργότερα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας περνάτε φανταστικά τώρα. Ακόμη και κλεισμένοι στο σπίτι, βρίσκετε τρόπους να κάνετε ευχάριστα πράγματα. Μαθαίνετε καινούργια πράγματα και κυρίως δυναμώνετε την μεταξύ σας επαφή.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σχέση σας είναι το λιμάνι σας. Τώρα, όμως, περνάτε μια φάση ανασφάλειας. Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε, είναι να συζητήσετε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς δεύτερες σκέψεις.

taro-6-9

ωροσκοπιο Υδροχόος

Το να αισθάνεστε ελεύθεροι στη σχέση σας, είναι μια πρόκληση. Ευτυχώς για εσάς, πρόκειται για κάτι που μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα. Η συμβουλή των άστρων είναι να αναζητήσετε ένα μοτίβο και να συμπεριφερθείτε αλτρουιστικά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε για το μέλλον σας με το ταίρι σας. Σήμερα, όμως, προσέξτε να μην παρασυρθείτε. Η ανάπτυξη μη ρεαλιστικών προσδοκιών θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia