Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο προβλέψεις 26/05 Κυριακή

zodia-9874

Ερωτοσκόπιο ωροσκόπιο προβλέψεις 26/05 Κυριακή

ωροσκόπιο προβλέψεις Κριός

Αν σήμερα αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς δεν είναι κακό να αναβάλλετε τα σχέδια σας και να μείνετε σπίτι. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα το καταλάβει αν χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Σε λίγες μέρες θα είστε και πάλι ο παλιός, καλός εαυτός σας.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα ίσως αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Αν ο/η σύντροφός σας πει κάτι που θα σας αναστατώσει, μην το πάρετε τοις μετρητοίς. Το πιθανότερο είναι ότι απλά αστειεύονται.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όταν διαρκώς βρίσκεστε σε κίνηση είναι λογικό να ξεχνάτε κάποιες φορές να φροντίσετε τον εαυτό σας. Σήμερα πηγαίνετε με τον/την αγαπημένο/η σας σε μια βιολογική αγορά για τα ψώνια σας. Θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε υγιεινές επιλογές για τη διατροφή σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα σήμερα και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ευάλωτοι. Δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας την ευκαιρία να σταθεί δίπλα σας. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας φροντίσουν.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα απολαύστε μια χαλαρή μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια βόλτα στις βιτρίνες μπορεί να είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος για να περάσετε το απόγευμά σας. Και αν κάτι σας αρέσει πάρα πολύ, μη διστάσετε. Αγοράστε το!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα τα συναισθήματα σας για τον/την αγαπημένο/η σας είναι ιδιαίτερα έντονα. Δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω τους! Αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά τους, ακυρώστε ό,τι έχετε προγραμματίσει και ακολουθήστε τις επιθυμίες σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Κάποιες μεγάλες αλλαγές περιμένουν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να είναι κάπως ταραχώδεις αλλά θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Και όταν όλα τελειώσουν θα είστε σε καλύτερη κατάσταση από πριν.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιος που σέβεστε πολύ θα σας δώσει μια συμβουλή για τη σχέση σας σήμερα. Πάρτε στα σοβαρά τα λεγόμενα τους ακόμη και αν σας φαίνονται κάπως ασυνήθιστα. Τις επόμενες μέρες μπορεί αυτά που σας είπαν να σας φανούν πιο λογικά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Έχετε πολύ ζωηρή φαντασία, ειδικά σε ό,τι αφορά εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Μην ντρέπεστε – μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί τους και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς και λαχταράτε να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Μέχρι αύριο θα αισθανθείτε και πάλι έτοιμοι να ανοιχτείτε στον/στην αγαπημένο/η σας.

tarw-zwdia

ωροσκόπιο προβλέψεις Υδροχόος

Ξεκινήστε όμορφα τη μέρα σας σερβίροντας στον/στην αγαπημένο/η σας πρωινό στο κρεβάτι. Και αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, μπορεί να φτάσει βράδυ μέχρι να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Ποιος να φανταζόταν ότι οι τηγανίτες θα ήταν τόσο συναρπαστικές;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Είναι δύσκολο να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Ακόμη και αυτά για τα οποία ήσασταν σίγουροι, ξαφνικά σας φαίνονται κάπως μπερδεμένα. Συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ότι θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Το ίδιο και εκείνοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67